Søg
  Tilmeld dig Log ind

50 messer og én vinder

26. januar 2011

På billedet STARK sælger Lars Gårdsted (tv) og konkurrencevinder Erik Loft (th). (Foto: Jørgen Nielsen)
 
STARK afholdte i løbet af 2010 mere end 50 salgsmesser. På messerne kunne deltagerne være med i en landsdækkende konkurrence om et gavekort på 10.000 kroner. Nu er vinderen fundet og han er fra Mårslet ved Århus.
 
Igennem hele 2010 inviterede lokale STARK forretninger håndværkere og private til salgsmesser, hvor der var masser af inspiration og produktdemonstrationer. På messen som blev afholdt hos STARK Vesterbro Trælasthandel Århus i oktober sidste år deltog Erik Loft. Han tilmeldte sig konkurrencen om et gavekort på 10.000 til STARK og fik i sidste uge at vide, at han var udtrukket som den heldige vinder.
 
Faglig interesse gav gevinst
Erik Loft har eget tømrerfirma i Mårslet ved Aarhus, og var på salgsmessen for at se på produktnyheder og lade sig inspirere til sit daglige arbejde. Det gav så gevinst i form af gavekortet til STARK.
   ”Præcis hvad gavekortet skal anvendes til, har jeg endnu ikke bestemt, men mon ikke jeg nok skal finde på noget, at bruge en sådan uventet gevinst til,” siger Erik Loft.
 
I konkurrence med 7.000 andre
Konkurrencen som Erik Loft har vundet, er arrangeret af STARK. Alle der har deltaget i de mere end 50 salgsmesser STARK har afholdt over alt i Danmark har haft mulighed for at deltage i konkurrencen. Det er der mere end 7.000 personer der har gjort, men det blev altså Erik Loft der løb af med gavekortet på 10.000.
 
Se vinderne af andre konkurrencer for private og for professionelle.