Søg
  Tilmeld dig Log ind

Brancheaftale vedr. tagplader

16. marts 2011

Forbedret arbejdsmiljø
- med tagplader i halvt format, halvt så tunge


Byggeriets organisationer indgik i 2010 en ny brancheaftale vedrørende træbaserede tagplader. Baggrunden herfor var, at Arbejdstilsynet har peget på behovet for at hindre ulykker ved arbejde på taget med træbaserede plader som følge af bl.a. vægt og størrelsen på de benyttede plader. Efter en overgangsperiode er aftalen nu trådt i kraft pr. 1. marts 2011.

Hos STARK arbejder vi altid benhårdt for de professionelles anerkendelse og bestræber os på altid at være på forkant. Med et øget fokus på arbejdsmiljø i forbindelse med håndtering af træbaserede tagplader, introducerede vi allerede i 2008 tagplader i halvt format, halvt så tunge.

Med STARKs udbud af tagplader i halvt format, gør vi det muligt for vores kunder at forbedre arbejdsmiljøet og sikkerheden på arbejdspladsen.

Tagplader hos STARK

  • Nåletræskrydsfinér  m/fer og not 15/18 x 610 x 2440 mm
  • OSB-3 18 x 610 x 2440 mm


Hvorfor tagplader i halvt format?
Du har sikkert også prøvet, at bakse rundt med stor og uhåndterbar plade. Arbejder man udenfor, skal det ikke blæse ret meget, før vinden tager fat i pladen og laver den om til et uregerligt sejl! Og indendørs er det både fysisk krævende og besværligt at manøvrere de store plader rundt i trappeopgange og kringelkroge.

Tagplader i halvt format er derfor uden tvivl godt for arbejdsmiljøet og sikkerheden på arbejdspladsen.Læs mere om Brancheaftalen vedr. træbaserede tagplader
Brancheaftalen modtages positivt på byggepladsen – læs hvorfor her