Søg
  Tilmeld dig Log ind

Brug energien rigtigt

06. april 2011

Når en bolig skal renoveres, kan det betale sig at tænke energirigtige løsninger ind fra starten. Selvom udgifterne umiddelbart vil være lidt højere, vil pengene normalt være tjent hjem på få år 

Når foråret inden længe sætter ind, stiger boligejeres lyst til at modernisere og forbedre huset. Det er ifølge Michael H. Nielsen, direktør i Dansk Byggeri, klogt at undersøge, om man ved en beskeden ekstrabetaling samtidig kan energieffektivisere sin bolig. Til Dansk Byggeris hjemmeside siger han:

    "Varmetabet fra bygninger lægger beslag på en stor del af den energi, vi forbruger i Danmark, og det påvirker dermed både miljø og pengepungen. Derfor bør man vælge energirigtige løsninger. Faktisk vil en grøn renovering ofte være tjent ind igen efter ganske få år"

Svært at gennemskue økonomien

For mange boligejere er det svært at se, hvilke energivenlige løsninger, der vil være de mest oplagte. Her kan de hente god vejledning hos en af de lokale håndværkere. Mange danske håndværksvirksomheder er gået med på ideen om energirenovering og kan derfor i dag vejlede om, hvordan du kan slå flere fluer med et smæk, når du skal i gang med renovering af din bolig.

Kilde: danskbyggeri.dk

Af mob@stark.dk