Søg
  Tilmeld dig Log ind

Gevinst til selvbygger

14. februar 2011

Darko Fatic (tv) med gavekortet på 50.000 kroner sammen med Bo Winer fra STARK Ishøj som overrakte gavekortet (th).
 
Darko Fatic blev medlem af STARK SelvByg i forbindelse med VindNu konkurrencen. Nu har han vundet konkurrencen og de 50.000 kroner.
 
Konkurrencer og spil er ikke noget Darko Fatic bruger meget tid på. Men han har været rigtig glad for samarbejdet med hans lokale STARK og kunne se fordelene ved STARKs SelvByg koncept. Så da han i januar blev opfordret til at blive SelvByg medlem og samtidig kunne deltage i konkurrencen om 50.000 kroner, så slog han til. Den 10. februar fik han så overrakt gavekortet til STARK på 50.000 kroner, som det synlige bevis på at han havde vundet konkurrencen.
    ”Jeg tænkte ikke særlig meget over konkurrencen da jeg tilmeldte mig, men alligevel lå det vel i baghovedet, at 50.000 kroner kunne hjælpe mig rigtig langt med det kolonihavehus jeg arbejder med,” siger Darko Fatic.
 
Har aldrig vundet før
Darko har, så vidt han husker aldrig vundet noget. Så da Bo Winer, som er Darkos kontaktperson hos STARK Ishøj kom forbi hans arbejdsplads i starten af januar, blev Darko meget overrasket.
   ”Jeg var på arbejde, da Bo kom hen til mig og sagde, at han skulle snakke med mig. Først blev jeg nervøs for, at der var gået noget galt med de materialer, jeg netop havde bestilt hos ham, men så sagde Bo, at jeg havde vundet,” fortæller Darko.
Bo Winer viste Darko fem fremstrakte fingre, og Darko var sikker på at han havde vundet fem hundrede kroner.
    ”Jeg blev glad, for jeg plejer aldrig at vinde noget. Så da Bo sagde at jeg havde vundet 50.000 kroner, blev jeg helt vild og gav Bo en ordentlig krammer,” fortæller Darko.
 
Regninger og vinduer bliver betalt
Et par dage før havde Darko bestilt materialer for 12.000 hos STARK, så gevinsten kom på et perfekt tidspunkt for ham. Nu er den regning betalt, og han har allerede gjort sig tanker om, hvad de resterende penge skal bruges til.
    ”Jeg er klar til at montere døre og vinduer i vores lille kolonihavehus, så det tror jeg, at pengene bliver brugt på. Men det kan jo være, det bliver anderledes, hvis Bo råder mig til noget andet, for han er så god til at rådgive mig om materialer og priser, at jeg næsten altid gør det, som han råder mig til,” siger Darko Fatic.