Søg
  Tilmeld dig Log ind

Ny gipsskruemaskine giver store fordele

02. marts 2011

Nu lanceres en ny udgave af SPIT 217 i STARK. Maskinen har batteri og mange andre fordele, der letter arbejdsdagen. Knud-Martin Lassen fra Bytømreren A/S i Århus har siden oktober 2010 testet den nye SPIT 217 Lithium gipsskruemaskine. Hans konklusion er, at maskinen gør hverdagen lettere og forbedrer arbejdsmiljøet.
 
”Den er super god, og jeg bruger den hele tiden, når jeg skal sætte gipsplader op. Jeg bruger faktisk slet ikke andre gipsskruemaskiner, efter jeg har prøvet denne her. Dét, at der er batteri på, er en klar fordel. Samtidig gør det arbejdet meget lettere, for så er der ikke nogen irriterende ledning, man bliver viklet ind i, hver gang man vender sig rundt. Batteriet holder længere end i andre akku maskiner, og jeg har aldrig oplevet, at laderen ikke var færdig med at oplade batteriet mellem to batteriskift”.
 
Let at indstille og intet spild
I forhold til traditionelle gipsskruemaskiner, har SPIT 217 Lithium en stor fordel i forbindelse med indstilling af skruehøjden, og hvor let det kan gøres.
 
”Det er rigtig nemt at indstille maskinen, så skruerne skrues i med samme højde hver gang gennem hele opgaven. Og så er det godt, at der er fuld udnyttelse af alle skruerne, så der ikke er noget spild”.

Arbejdsmiljøet forbedres
Med den nye SPIT 217 Lithium, får man en lettere maskine på kun 1,85 kg, uden generende ledninger og med en praktisk bælteclips, så maskinen altid er lige ved hånden. Det har stor betydning for arbejdsgangen.
 
”Jeg mærker en klar forskel, når man ser på arbejdsmiljøet. Den er slet ikke så tung som andre af slagsen, hvilket er en stor fordel, når den skal bruges i længere tid ad gangen. Desuden er det også mere praktisk at bruge maskinen, når jeg for eksempel står på en stige og skal sætte gipsplader op. Jeg har den hængende i værktøjsbæltet, så den er lige ved hånden, når jeg skal bruge den”, udtaler Knud-Martin Lassen fra Bytømreren A/S i Århus.
 

"Jeg kan varmt anbefale en SPIT 217 Lithium. Jeg har efterhånden prøvet en hel del forskellige gipsskruemaskiner, og den er helt klart den bedste, jeg har brugt"