Søg
  Tilmeld dig Log ind

Vind med STARK Håndværker-app

01. december 2011

STARKs nye Håndværker-app gør det lettere at være håndværker.

Som håndværker er det vigtigt at have værktøjet i orden. Med STARK Håndværker-app er nogle af de mest gængse værktøjer for første gang samlet i én app.

Håndværker-app’en rummer blandt andet kørebog, note- og skitseværktøj, find STARK, formelsamling, vejrudsigt og lidt underholdning til kaffepausen.

   ”Vi har i udviklingen af app’en været i tæt dialog med en række af vores kunder, for at lave en håndværker-app, der giver reel værdi. Ambitionen har fra start været at tilbyde en app, der gør det lettere at arbejde effektivt,” siger marketingchef hos STARK, Jesper Gaarde.

Styr på kørsel og skitser
App’ens mange funktioner gør den uundværlig i hverdagen. Den elektroniske kørebog registrerer køreturen via GPS og gemmer oplysningerne på håndværkerens smartphone. Således får håndværkeren hurtigt overblik over antal kørte kilometer pr. byggesag.

Med note- og skitseværktøjet er det muligt at tage et billede og tegne en skitse direkte på billedet. Denne funktion er nyttig i forbindelse med for eksempel forsikringssager, eller hvis en detalje i byggeriet skal afstemmes nærmere. Billedet med skitsen kan gemmes i app’en og sendes til andre. På den måde bliver arbejdsprocessen både hurtigere og lettere.

   ”Som byggeriets foretrukne leverandør, ved vi hvor vigtigt det er at arbejde professionelt. Vi oplever, at smartphones bliver en større og større del af håndværkerens hverdag. Derfor håber vi, at rigtig mange håndværkere vil få glæde af app’en, som løbende vil blive opdateret med nye relevante funktioner,” siger Jesper Gaarde.

Frem til jul kan du via app’en åbne lågerne i julekalenderen og vinde masser af lækre præmier fra blandt andet Apple, Bosch, Helly Hansen, Jensens Bøfhus og McDonalds.

Hent STARK Håndværker-app HER helt gratis. Du kan også sende en SMS med teksten ”STARK” til 1220 og downloade Danmarks nye håndværker-app. App'en er desuden tilgængelig i App Store og på Android Market.