Søg
  Tilmeld dig Log ind

STARK overtager XL-BYG

03. februar 2011

 
Danmarks største leverandør til byggeriet ekspanderer nu yderligere og overtager to XL-BYG forretninger på Djursland og Langeland.
 
Det glæder os at kunne informere om, at STARK pr. 1. marts 2011 har indgået aftale om overtagelse XL-BYG Ebeltoft Ny Tømmerhandel A/S.
 
XL-BYG Ebeltoft Ny Trælast har i over 40 år været ejet af direktør Jørgen Jørgensen og har gennem de mange år oparbejdet en betydelig position som en stærk, lokal trælast og byggemarked med et omfattende sortiment til såvel håndværkere som private. Forretningen beskæftiger 30 medarbejdere, og Torben Jørgensen fortsætter som afdelingsdirektør.
 
For STARK betyder overtagelsen en markant styrkelse af tilstedeværelsen på Djursland, idet STARK i forvejen har forretninger i Rønde, Kolind, Auning, Hornslet, Grenå og nu også i Ebeltoft.
 
"Vi er stolte over, at direktør Jørgen Jørgensen har valgt at videreføre hans livsværk gennem STARK. Og for vore fælles kunder betyder det en styrket konkurrenceevne og ikke mindst en betydelig lettere adgang til byggematerialer, uanset hvor håndværkerne udfører opgaver", udtaler Lars Hansen, adm. direktør i STARK.
 
Pr. 1. februar 2011 overtager STARK desuden XL-BYG Alfred Nielsen Rudkøbing, der beskæftiger 20 medarbejdere. Forretningen har i 6 generationer været ejet af direktør Frits Nielsens familie. Frits Nielsen fortsætter som trælastdirektør i STARK Rudkøbing.
 
For 2 år siden åbnede STARK en ny moderne forretning i Svendborg, og med købet af XL-BYG Alfred Nielsen Rudkøbing fortsætter STARK ekspansionen, hvilket betyder, at STARK nu også er den førende forretning på Sydfyn, Tåsinge og Langeland.