Søg
  Tilmeld dig Log ind

STARK sikrer bæredygtigt byggeri

05. maj 2011

STARK leverer bæredygtig viden og varer, da STARK som den første landsdækkende leverandør af byggematerialer er blevet både PEFC og FSC-certificeret.

STARK har som den første og eneste landsdækkende leverandør af byggematerialer opnået FSC-certificering. Det betyder, at STARK er alene om, at være både PEFC- og FSC certificeret. Med de to godkendelser er STARK i stand til at levere udvalgte materialer til for eksempel offentlige anlægsprojekter. Regeringen har i deres bæredygtighedsstrategi beskrevet, at det forventes og ønskes, at offentlige byggeprojekter benytter bæredygtigt træ.

STARKs adm. direktør Lars Hansen siger om certificeringen:

   - Hos STARK er det afgørende, at vi kan levere de rigtige produkter og den bedste rådgivning. Vi mærker, at efterspørgslen på PEFC- og FSC- produkter stiger. Dertil kommer, at der i flere kommuner findes krav til byggeriets brug af bæredygtige materialer. Ser vi fremad, er der heller ingen tvivl om, at love og krav til sporing af byggematerialer vil blive skærpet yderligere. Derfor er det naturligt for os, at kunne hjælpe vores kunder med at indfri de krav markedet til enhver tid sætter.

Læs hele pressemeddelelsen om STARKs certificeringer