Søg
  Tilmeld dig Log ind

STARK til tops i motorsport

13. februar 2012


Casper Elgaard (tv) og STARKs Marketingchef Jesper Gaarde (th). Foto: Highway Studio. 

STARK Racing er klar til at tage kampen op i dansk motorsports fineste klasse DTC, og køreren der skal få STARK øverst på podiet er Casper Elgaard.

STARK har tidligere været aktiv i dansk motorsport, og nu er de tilbage for at vinde med teamet STARK Racing. Teamet kører med i Danish Thundersport Championship, som den nye udgave af DTC kommer til at hedde. Køreren der skal få STARK Racing først over målstregen og øverst på podiet er den firdobbelt DTC-mester Casper Elgaard.

   ”Jeg er glad for partnerskabet med STARK. Vi har de samme værdier og høje ambitioner i hvert vores fag. Jeg og teamet vil være de bedste, og det vil STARK også, ” siger Casper Elgaard.

Lige vilkår motiverer
Den nye udgave af DTC betyder, at alle kører i samme type biler, og det motiverer Casper Elgaard. Alle bilerne er amerikanske byggede med rørrammechassiser og en stor V8-motor med næsten 500 hestekræfter.

   ”Når alle har samme type materiel, er det op til køreren og mekanikerne at gøre forskellen,” siger Casper Elgaard, som er gået i intenst træning forud for det første løb den 28. og 29. april på Jyllandsringen ved Silkeborg.

Utraditionel vej til sejren
Casper Elgaards vigtigste forberedelse foregår ikke på racerbanen, men i træningslokalerne hos Aarhus Amatørbokse klub. Her kommer Casper Elgaard i den fysiske form, der kræves for at kunne vinde i DTC. Samtidig får han forbedret koordinationen mellem arme, ben og øjne. Det fremhæver han som en stor styrke ved boksetræningen.

Den naturlige reaktion mellem hvad øjet opfatter, og hvordan arme og ben derefter reagerer, er ifølge ham noget af det vigtigste for en racerkører. Ikke mindst fordi bilerne i den nye DTC serie har 50 procent flere hestekræfter, svagere bremser og dårligere styring end de biler, der blev benyttet i den tidligere udgave af DTC.

STARK geare op
Det nye sponsorat af STARK Racing giver STARK nogle muligheder i forhold til at styrke kunderelationerne. Casper Elgaard er et kendt ansigt, som har en profil og tilgang til sit arbejde, som matcher STARK rigtig godt. Hos STARK ser de Casper Elgaard som en stor personlighed og et stærkt navn inden for dansk motorsport, og han arbejder benhårdt på at blive nr. 1 i dette års DTC.

   ”Vil du være den bedste inden for dit felt, skal du konstant udvikle og forbedre dig. Her deler vi de samme værdier. Det er nogle af grundene til, at vi har gearet op for sponsoratet,” siger STARKs Marketingchef Jesper Gaarde.

Se mere om DTC på dtc-net.dk og følg med i Casper Elgaards forberedelser på Facebook: Elgaard Motorsport.


Fakta om Casper Elgaard:

  • Casper Elgaard er 33 år gammel
  • Har vundet DTC 4 gange
  • Har deltaget i 24-timers løbet Le Mans 8 gange og vandt LMP2 klassen i 2009

Fakta om STARK:

STARK beskæftiger ca. 2.500 medarbejdere og er landsdækkende med 94 trælaster, byggecentre og specialforretninger i Danmark og Grønland. STARK er med en årlig omsætning på 6,5 milliarder - Danmarks største leverandør til byggeriet. STARK er en del af DT Group A/S, der er Nordens største distributør af byggematerialer.