Søg
  Tilmeld dig Log ind
Find nærmeste STARK og se åbningstider

 
Find STARK via kort

Om STARK

STARK har i dag 90 byggemarkeder i Danmark og Grønland. STARK er byggeriets foretrukne leverandør og leverer byggematerialer og værktøj til håndværkere og private. Det er afgørende for STARK at både de produkter og den rådgivning kunderne får i forretningerne er af højeste kvalitet.

STARK en del af DT Group koncernen
Divisionen DDT Detail blev oprettet i 1987, men i 2004 skiftede DDT Detail navn til STARK. Det landsdækkende fællesskab af oprindeligt 81 lokale trælaster i DT Group  blev etableret for at gøre byggeriet mere effektivt og livet endnu lettere for byens håndværkere, privat kunder og kunder, der ønsker at være egen bygherre på deres byggeprojekter.

STARKs mission
"Vi ønsker at blive anerkendt som den mest professionelle leverandør af byggematerialer, som konstant arbejder på at forbedre vores kunders forretning. I STARK vil vi altid arbejde benhårdt for de professionelles anerkendelse - et arbejde der aldrig stopper!"

 

 

 

90 professionelle byggemarkeder - Tæt på dig

Du har aldrig langt til en STARK forretning. Hvad enten du er privat kunde eller professionel håndværker, så er vigtigt at have let adgang til de materialer, du lige står og mangler til din byggeopgave. Med 90 forretninger dækker vi hele landet. Så vi er tættere på, end du måske tror.

Vedligeholdelse og modernisering med STARK SelvByg
Skal du vedligeholde eller modernisere din bolig, har vi det på lager, som du skal bruge. Samtidig får du med rådgivningskonceptet STARK SelvByg, en sikker livline, når du går i gang med et byggeprojekt, hvor du selv vil være bygherre.

STARK samarbejder med nogle af landets bedste håndværker, så du får også nemt henvisninger til dygtige håndværkere i dit lokalområde.

Byggedesign

Byggedesign STARK ByggeDesign gør det muligt, at få indsigt i selve byggeriets kerne, røre ved de forskellige materialer og få inspiration til de bedste løsninger og idéer. Vi har samlet de seneste tendenser i STARK ByggeDesign. Lige fra tagsten og facadebeklædninger over vinduer og døre til trægulve, fliser og klinker.

Specialforretninger

Specialforretning I blandt andet København, Odense og Aarhus finder du forretninger med specialiseret rådgivning og udvalg inden for murerfaget.
Sortimentet omfatter produkter til tag, facader, kloak, bad og køkken, have samt udlejning af værktøj.