Søg
  Log ind
Find nærmeste STARK og se åbningstider

 
Find STARK via kort

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  Tilmeld  


Om STARK
STARK har i dag 90 byggemarkeder i Danmark og Grønland. STARK er byggeriets foretrukne leverandør og leverer byggematerialer og værktøj til håndværkere og private. Det er afgørende for STARK at både de produkter og den rådgivning kunderne får i forretningerne er af højeste kvalitet.

STARKs historie
STARK så dagens lys i Århus i 1896. Det var sammenlægningen af de to århusianske firmaer "Jørgensen & Stilling" og "Petersen & Matzen", der lagde fundamentet til Aarhus Trælasthandel A/S, som var selskabets første navn.

Efterhånden som Aarhus Trælasthandel A/S fik tag i markedet, blev grundlaget for blandt andet engroshandelen stille og roligt større. Derfor udvidede selskabet såvel geografisk - med en afdeling i København - som organisatorisk. Virksomheden oprettede sit første datterselskab, der hurtigt fik følgeskab af flere, og startede sin række af opkøb af lokale byggematerialeforretninger.

Det var i det hele taget en begivenhedsrig periode, der startede omkring århundredeskiftet, og som strakte sig over de første seks-syv årtier. Blandt andet tog selskabet navneforandring til Det Danske Trælastkompagni A/S, og dets aktier blev noteret på Københavns Fondsbørs.

I 1968 åbnede forretningen Silvan i Slagelse med et målrettet fokus på private forbrugere. De oprindelige trælaster samlede sig i 1987 under divisionen DDT Detail. Siden dengang er der kommet svenske, norske og finske kæder ind under Dansk Trælast A/S som i 1996 blev koncernens nye navn. Koncernen er senere blev afnoteret fra fondsbørsen og har igen ændret navn til DT Group.

I 2004 blev det besluttet, at de 75 lokale trælaster i fællesskabet DDT Detail under DT Group, skulle stå stærkere sammen og have en tydeligere profil i danskernes bevidsthed. Derfor blev de samlet under det nye navn STARK, som et samlet brand. 

STARK en del af DT Group koncernen
Divisionen DDT Detail blev oprettet i 1987, men i 2004 skiftede DDT Detail navn til STARK. Det landsdækkende fællesskab af oprindeligt 81 lokale trælaster i DT Group  blev etableret for at gøre byggeriet mere effektivt og livet endnu lettere for byens håndværkere, privat kunder og kunder, der ønsker at være egen bygherre på deres byggeprojekter.

STARKs mission

”Vi sælger professionelle løsninger inden for byggematerialer og tilbehør til alle i Danmark og Grønland”

 

 

 

90 professionelle byggemarkeder - Tæt på dig

Du har aldrig langt til en STARK forretning. Hvad enten du er privat kunde eller professionel håndværker, så er vigtigt at have let adgang til de materialer, du lige står og mangler til din byggeopgave. Med 90 forretninger dækker vi hele landet. Så vi er tættere på, end du måske tror.

Vedligeholdelse og modernisering med STARK SelvByg
Skal du vedligeholde eller modernisere din bolig, har vi det på lager, som du skal bruge. Samtidig får du med rådgivningskonceptet STARK SelvByg, en sikker livline, når du går i gang med et byggeprojekt, hvor du selv vil være bygherre.

STARK samarbejder med nogle af landets bedste håndværker, så du får også nemt henvisninger til dygtige håndværkere i dit lokalområde.

Byggedesign

Byggedesign STARK ByggeDesign gør det muligt, at få indsigt i selve byggeriets kerne, røre ved de forskellige materialer og få inspiration til de bedste løsninger og idéer. Vi har samlet de seneste tendenser i STARK ByggeDesign. Lige fra tagsten og facadebeklædninger over vinduer og døre til trægulve, fliser og klinker.

Specialforretninger

Specialforretning I blandt andet København, Odense og Aarhus finder du forretninger med specialiseret rådgivning og udvalg inden for murerfaget.
Sortimentet omfatter produkter til tag, facader, kloak, bad og køkken, have samt udlejning af værktøj.
 
 
 
...