Søg
  Log ind
Find nærmeste STARK og se åbningstider

 
Find STARK via kort

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  Tilmeld  


Om STARK
STARK har i dag 73 byggemarkeder i Danmark og Grønland. STARK er byggeriets foretrukne leverandør og leverer byggematerialer og værktøj til håndværkere og private. Det er afgørende for STARK at både de produkter og den rådgivning kunderne får i forretningerne er af højeste kvalitet.

STARKs historie
STARK så dagens lys i Århus i 1896. Det var sammenlægningen af de to århusianske firmaer "Jørgensen & Stilling" og "Petersen & Matzen", der lagde fundamentet til Aarhus Trælasthandel A/S, som var selskabets første navn.

Efterhånden som Aarhus Trælasthandel A/S fik tag i markedet, blev grundlaget for blandt andet engroshandelen stille og roligt større. Derfor udvidede selskabet såvel geografisk - med en afdeling i København - som organisatorisk. Virksomheden oprettede sit første datterselskab, der hurtigt fik følgeskab af flere, og startede sin række af opkøb af lokale byggematerialeforretninger.

Det var i det hele taget en begivenhedsrig periode, der startede omkring århundredeskiftet, og som strakte sig over de første seks-syv årtier. Blandt andet tog selskabet navneforandring til Det Danske Trælastkompagni A/S, og dets aktier blev noteret på Københavns Fondsbørs.

I 1968 åbnede forretningen Silvan i Slagelse med et målrettet fokus på private forbrugere. De oprindelige trælaster samlede sig i 1987 under divisionen DDT Detail. Siden dengang er der kommet svenske, norske og finske kæder ind under Dansk Trælast A/S som i 1996 blev koncernens nye navn. Koncernen er senere blev afnoteret fra fondsbørsen og har igen ændret navn til DT Group.

I 2004 blev det besluttet, at de 75 lokale trælaster i fællesskabet DDT Detail under DT Group, skulle stå stærkere sammen og have en tydeligere profil i danskernes bevidsthed. Derfor blev de samlet under det nye navn STARK, som et samlet brand. 

STARK en del af DT Group koncernen
Divisionen DDT Detail blev oprettet i 1987, men i 2004 skiftede DDT Detail navn til STARK. Det landsdækkende fællesskab af oprindeligt 81 lokale trælaster i DT Group  blev etableret for at gøre byggeriet mere effektivt og livet endnu lettere for byens håndværkere, privat kunder og kunder, der ønsker at være egen bygherre på deres byggeprojekter.

STARKs mission

”Vi sælger professionelle løsninger inden for byggematerialer og tilbehør til alle i Danmark og Grønland”

 

 

 

73 professionelle byggemarkeder - Tæt på dig

Du er altid tæt på en STARK-forretning. Uanset om du er privatkunde eller professionel håndværker, så er det vigtigt at have let adgang til de materialer, som du lige står og mangler til din byggeopgave. Med 73 forretninger dækker vi hele landet.

Vedligeholdelse og modernisering med STARK SelvByg
Skal du vedligeholde eller modernisere din bolig, har vi både byggematerialer og rådgivning, der kan hjælpe dig. Med STARK SelvByg får du en række medlemsfordele, der kan gøre dit byggeprojekt nemmere.

STARK samarbejder med nogle af landets bedste håndværkere, så du får en nem henvisninger til dygtige håndværkere i dit lokalområde.

 
 
 
...