Søg
  Log ind

Sponsorat


 

Når du vil være den bedste inden for dit felt, må du konstant udvikle og forbedre dig. Det gælder også hos STARK, hvor vi hver dag arbejder benhårdt for de professionelles anerkendelse og altid forsøger at være på forkant med vores kunders behov.

Med det fokus støtter STARK andre professionelle, der heller ikke stiller sig tilfreds med at være næstbedst. Kun med den rette indstilling, kan man konstant forbedre sig og kommer helt til tops.

Ansøgning om sponsorat

Som landets førende leverandør, modtager vi mange henvendelser. Derfor bør du overveje følgende kriterier, før du tager kontakt til os:

  • Er det relevant at sende ansøgningen til STARK?
  • Hvordan matcher din ansøgning STARKs fokus?
  • Hvad kan du bidrage med i et eventuelt samarbejde?

Når du har gennemgået disse trin og vil sende en ansøgning, skal den sendes til sponsorat@stark.dk. Tilføj en kort præsentation af dig, din sag samt dine overvejelser i forhold til ovenstående.

Telefoniske henvendelser angående sponsorater vil blive henvist til hjemmesiden. 

Lokale sponsorater
Søger du om sponsorering af produkter eller sponsorering til et lokalt arrangement, er det din lokale STARK forretning du skal tage fat i. Du finder din nærmeste forretning HER.
 

Stark støtter i 2016
 

I 2016 skal STARK Racing forsvare sit dobbelte DTC mesterskab. Med Casper Elgaard i spidsen, er STARK Racing klar til at tage den kamp op, i landets bedste motorsportsserie.

 

 
I STARK er vi stærkere, når vi står sammen. Den styrke vil vi bruge til at sætte særligt fokus på en sag, der ikke kun berører mænd, men hele den danske befolkning. Det gør vi sammen med Kræftens Bekæmpelse under sloganet “ Sammen står vi stærkere”, som en del af kampagnen "STØT dem med hår på BRYSTERNE". Læs her hvordan

 
 
 
...