Søg
  Log ind
Find nærmeste STARK og se åbningstider

 
Find STARK via kort

Tilmeld dig nyhedsbrev til professionelle

  Tilmeld  

Lynlevering på bare 4 dage af Outline Vinduer


Problemer med lange leveringstider på byggematerialer er en velkendt udfordring i byggebranchen. Og her i højsæsonen er tidsfaktoren ekstra vigtig. Men nu står vi klar med en lynhurtig løsning!

Der er selvfølgelig mange andre måder at spare tid på – og nogle er bedre end andre.

Lange leveringstider eller uforudsete udfordringer kan skabe store problemer i forhold til tidsplanen på et byggeprojekt, og her er gode råd dyre, da vi ser en tendens til længere leveringstider på bl.a. vinduer og døre.

Men det problem undgår du med Outline Vinduer, der tilbyder Danmarks suverænt hurtigste leveringstid på kun 4 dage. Det hjælper den danske byggebranche med at opfylde stigende krav og følge med øget travlhed. Med en leveringstid på bare 4 dage sparer I uvurderlig tid, fx ved ændringer i byggeplaner, stormskader, indbrud og lignende.

Hos STARK ved vi, at det i nogle tilfælde kan give dig udfordringer, hvis ikke du kan skaffe de rigtige produkter hurtigt. Når det virkelig brænder på, kan vi fx hjælpe dig med hurtig levering af Outlines produkter.

Muligheden for Lynlevering gælder for størstedelen af Outlines sortiment af vinduer og døre. Der tages forbehold for begrænsninger i kapacitet samt ferie. Lynlevering tilbydes på både Træ, Træ/Alu og Træ/Alu Energy vinduer og døre.

Leveringstid til ethvert behov

Når du vælger lynlevering af Outlines kvalitetsvinduer og –døre, får du en leveringstid på helt ned til 4 dage!*

Lynlevering med 10 års garanti

Outline sætter en ære i at tilbyde danskproduceret kvalitets-håndværk. Og det gælder naturligvis også for 4 dages Lynlevering. I modtager derfor Danmarks stærkeste levering af døre og vinduer med Outlines velkendte høje produktkvalitet og 10 års garanti. Det er jeres sikkerhed for lynhurtig levering af kompromisløs dansk kvalitet.

Standard Indbrudssikring er altid med i prisen, når du handler Outlines produkter – også når det gælder Lyn-Levering.

Vil du gerne ind bag facaden, og se hvordan det kan lade sig gøre for Outline Vinduer at levere på bare 4 dage? Så se med her!

Vælg den leveringshastighed, der bedst passer til dit projekt 

Det er naturligvis ikke alle projekter, der kræver bestilling i sidste øjeblik. Derfor kan du med Outlines vinduer og døre altid vælge mellem forskellige leveringshastigheder.

Outline leverer til ethvert behov, så du undgår, at tidsplanen skrider. Hvis du fx ved, at du skal bruge vinduer til et projekt 4 uger frem i tiden, vælger du naturligvis bare den almindelige standardlevering. Og når det virkelig haster – hvis fx din kunde har haft indbrud – vælger du naturligvis Lynlevering.

Outlines leveringshastigheder:

  • Lynlevering på 4 dage
  • Hurtig levering på kun 2 uger
  • Standard levering på 3-4 uger

STARK hjælper dig med levering

STARKs forretninger landet over står vi klar til at hjælpe dig med at nå godt i mål med dine projekter. Det gælder naturligvis også levering!

Så kom ned i din lokale STARK til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med levering, logistik eller andre aspekter af dine byggeprojekter – så finder vi sammen den rette løsning til dig, så du kan komme videre med dit projekt uden forsinkelser!

 

*Godkendes ordren på Lynlevering inden kl. 8.30 på hverdage, leverer Outline 4 arbejdsdage senere. 

Hurtiglevering og Lynlevering gælder størstedelen af sortimentet. Der er dog visse undtagelser såsom buede/skrå og 2-farvede elementer. Der tages forbehold for begrænsninger i kapacitet samt ferie. Hør nærmere i STARK.

 
 
 
...