Søg
  Log indVelkommen til STARK Industri

STARK Industri er totalleverandør af træprodukter til produktion i industrien. Vi tilbyder et bredt produktsortiment, herunder PEFC- og FSC-certificerede plader. Vi er specialister på pladeproduktion og industritræ og vi hjælper med rådgivning om produktvalg og kan også hjælpe dig med Svanemærkning. Med andre ord kan vi altid hjælpe dig til de rette produkter med de specifikationer der passer til lige netop din produktion.

Herunder finder du eksempler på nogle af vores kunder og hvordan vi selv håndterer vores produkter.
 •  

  BV Trappen

  BV Trappen laver trapper med synligt fyrtræ eller kerner af fyrtræ. Det er vigtigt at kunne vælge forskellige kvaliteter til hver opgave og at der bliver holdt øje med ordren, mens den er undervejs.

  STARK Industri leverer

  Stark Industri leverer ovntørret fyrtræ i ensartede kvaliteter i mindre mængder og har et velassorteret lager som tilsikrer leveringssikkerheden.
   
 •  

  Cetonia

  Cetonia fremstiller vinduer og døre. Det er vigtigt med en høj kvalitet i det leverede træ, så alle kvalitetskravene til Cetonias produkter overholdes.

  STARK Industri leverer:

  Stark Industri leverer fingerskarret limtræ i høj kvalitet, som er yderst velegnet i Cetonias produktion af udvendige døre og vinduer.      


   
 •  

  Lager i Viborg

  På STARKs store lager af industritræ finder du altid mere end 1000m3 ovntørret fyr- og grantræ i forskellige længder og kvaliteter.

  På samme lager findes altid minimum 500 m3 fingerskaret limtræ til vindues- og dørproduktion samt andre produktionsformål.

  Skulle du mangle en kvalitet eller en forarbejdning der ikke ligger på lageret, finder vi den løsning du skal bruge fra vores mange samarbejdspartnere i hele Europa.
   
 •  

  JELD-WEN

  Jeld-wen laver indvendige døre og karme og bruger STARKs produkter til gerigter. Ensformigheden i slutproduktet er vigtig og det kræver ensartede plader med stabil fugtighed.

  STARK Industri leverer

  Stark industri leverer MDF i en specialkvalitet og i specialformater som er tilpasset Jeld-Wens behov for at minimere svindet, når pladerne bearbejdes til dørformater.
   
 •  

  SGS-Doors A/S

  SGS-Doors A/S er blandt de førende inden for produktion af komponenter til køkken og møbelindustrien. En høj kvalitet i valg af materialer og sikker levering er blandt de vigtigste faktorer, når der indkøbes materialer.

  STARK Industri leverer:

  Stark Industri leverer pladematerialer som blandt andet anvendes til kerne i laminerede emner, malede låger og andre forarbejdede emner.
   
 •  

  PM Bilinventar

  PM Bilinventar laver indvendig beklædning af varevogne. For at holde tempo i produktionen er det vigtigt at leverancerne af plader er stabile og til tiden.

  STARK Industri leverer:

  Stark Industri leverer poppel krydsfiner med en lysegrå folie. Dette produkt er yderst velegnet til produktion af karrosserier, da det forener krydsfinerens styrke med poppeltræets lave vægtfylde.
   

Kontakt

Kontakt os for at høre mere om STARK Industri og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.


STARK Industri
Skanderborgvej 277
8260 Viby J
 
Vi er på kontoret
Mandag - torsdag:
Fredag:

7.30 - 16.00
7.30 - 12.30
Telefon:
E-mail:
8252 3630
info.industri@stark.dk
 Du kan også bruge skemaet herunder til at kontakte os. Vi vender tilbage i løbet af senest 2 hverdage.

 
 
 
...