Søg
  Log ind
Udvalgte inspirationsprojekter

Gennemtænkte løsninger på badeværelset

Søren Raahauge og hans familie flyttede for et år siden til Randers i en ældre patriciervilla. Familien vidste fra starten hvilke forbedringer de ønskede at foretage i den nye bolig.

 
Idé Udførelse Opfølgning
Se processen for dette projekt:

Tilbygningen gav mere plads – også til teenagepigen

Når familien skal forøges, og der ikke er plads nok, er der to muligheder: Enten rykker man teltpælene op og bygger noget nyt. Eller også bliver man - og udvider. Sådan er historien om familien Elkjær og Dalgas fra Lindved i Østjylland. De valgte at lave en tilbygning på 70 kvadratmeter og renovere det eksisterende hus. Naboerne syntes nemlig ikke, at de skulle flytte. Så Anders Dalgas gik i gang, mens fruen i huset var højgravid og sammen med resten af familien forsøgte at leve et normalt liv i det ”gamle” hus.

 
 
Idé Udførelse Opfølgning
Se processen for dette projekt:

Fra typehus til individuelt parcelhus – ved modernisering og tilbygning

Et typehus kan sagtens transformeres til et vaskeægte drømmehus, hvis man gør som ægteparret Susie og Henrik Hoeg. I 2004 købte parret et 100 m2 typehus til 1,2 mill kr., men husdrømmene rakte videre. Og i januar 2009 gik de i gang med at realisere deres ønsker.
En total modernisering af typehuset med en ny tilbygning på 44 m2 blev projekteret til at tage et halvt år, men tog den dobbelte tid. Bagefter var det et lidt træt, men yderst tilfreds ægtepar, som fik drømmene opfyldt.

 
Idé Udførelse Opfølgning
Se processen for dette projekt:
 
...