Søg
  Log ind
Find nærmeste STARK og se åbningstider

 
Find STARK via kort

Aktiver dit kundekort

Har du fået et SelvByg medlemskort i din STARK forretning, kan du aktivere det her:

Indtast kortnr. (står under stregkoden):
<p>Kortnummer er de 13 cifre, der står under stregkoden på kortet</p>

Om SelvByg - meget mere end bare rabat


SelvByg i STARK giver dig 10% rabat på tusindvis af varer, men du får meget mere end det. Hver dag står faguddannet personale klar til at hjælpe dig, når du har brug for varer og rådgivning til små og store opgaver i boligen.

SelvByg giver dig gratis adgang til en række fordele. Det gør det nemmere og billigere for dig at vedligeholde og forbedre din bolig.  Uanset om det er spørgsmål om tagskruer eller tilbygning, så får du med SelvByg den rigtige rådgivning og markedets bedste produkter til alle opgaver.

Ryan Moric fra Hou ved Odder har lavet udestue på villa fra 1930 om til helårsstue:

"Jeg har i mange år været kunde i STARK. Derfor var det også naturligt for mig, at sige ja tak, da jeg i foråret 2010 blev spurgt, om jeg ville være medlem af SelvByg. Mit samarbejde med STARK SelvByg i Odder har siden givet mig god sparring fra tegnestadie til det færdige projekt."

Sikkert igennem dit projekt - SelvByg hjælper hele vejen

Som medlem af SelvByg får du tilknyttet en SelvByg konsulent, når du har et større byggeprojekt. Konsulenten står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for råd og vejledning før, under og efter dit projekt.

Når du vil i gang med et byggeprojekt, kan du bestille et møde med din SelvByg konsulent. På mødet får du ideer til materialer og muligheder. Du  får et detaljeret overblik over hele dit projekt og sammen kan I planlægge forløbet med aktiviteter, tidsplan og materialeleverancer. Mødet kan I holde hos STARK eller hos dig, hvor projektet skal gennemføres. Det bestemmer du, når du bestiller dit byggemøde.

Søren og Mette Kofoed, fra Gl. Egå ved Aarhus, har totalrenoveret et 60’er hus:

"Med SelvByg fandt vi de bedste tilbud og de mest kompetente rådgivere. Kombinationen af forskellige services var med til at hjælpe os godt igennem vores byggeprojekt. Specielt vil jeg fremhæve den elektroniske tilgang til fakturaer, som gav overblik over økonomien. Samtidig er vi meget glade for den hjælp, vi fik af vores sælger, Ulrich Stær fra STARK Risskov."

Hold styr på dine projekter og økonomien

Som SelvByg medlem får du din egen SelvByg side. Her er alt information vedrørende dine byggeprojekter samlet. Det gør det f.eks. nemt at holde styr på dine fakturaer.

Når du bliver SelvByg medlem, får du et SelvByg medlemskort. Hvis du ønsker det, kan du få kredit på dit kort. På den måde betaler du samlet en gang hver måned (løbende måned + 15 dage). Ønsker du kredit på dit SelvByg kort, så tag en snak med SelvByg medarbejderen i din lokale STARK.

Ali Holm Hansen fra Skovlunde har lavet total renovering af eksisterende hus:

"Det var meget betryggende, at SelvByg konsulenten vidste så meget om materialerne og reglerne for nybyggeri. Konsulenten kom endda ud til huset og sikrede sig, at alt var, som det skulle være i forhold til byggereglerne. Samtidig sikrede han sig også, at målene på vores bestillinger var korrekte. Det gav en stor tryghed gennem hele vores projekt, at vi vidste, at der var styr på alle regler og leveringer."

Det er selvfølgelig gratis at blive medlem af SelvByg i STARK:

Spørgsmål til dit projekt?

Har du brug for et par gode råd til dit Byggeprojekt? Så bliv medlem af SelvByg og chat med arkitekten.

Læs mere her.

 
 
 
...