Levering i dit område
Vælg postnr: {{postalCode}}
Lagerstatus i din forretning
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg forretning
{{error.Id}}
{{error.Date}}
Astralis Tour

CS Challenge Tour i STARK: Kom og test dine gamer-skills

Er du game? Kan du slå Astralis-stjernernes legendariske rekorder? Er du hurtig, præcis og klar til en sjov udfordring?

STARK og Astralis inviterer dig og din makker til den ultimative gamer-udfordring: Test dine skills ved CS Challenge Tour i en STARK-forretning nær dig. 

Er du lige så hurtig i STARK-mappet som på byggepladsen? 

Uanset om du er en ægte "G.O.A.T." (Greatest Of All Time) eller arbejder dig op fra NooB-status, er det nu, du kan vise, hvad du er lavet af! Kig forbi trucken og jagt Astralis-spillernes rekorder i STARK-mappet: Test din reaktionsevne op imod Buzz, og se om du kan slå b0RUP. Det er håndværkere vs. gamere. Pro’s vs. pro’s.

CS Challenge Tour er på farten og besøger STARK-forretninger landet over. Der er fede gevinster på spil og frokost fra pølsevognen – kig forbi i løbet af dagen. 

Du møder CS Challenge-trucken ved STARKs forretninger her:


Prøv STARK-mappet

Øv dig I STARK-mappet og se, om du kan slå Buzz’ rekord! Så er du helt klar, når du besøger CS Challenge-trucken. 

I STARK-mappet gælder det om at komme igennem trælasten på tid! Undervejs møder du forhindringer og skydeskiver, som du skal ramme for at gennemføre.

Mappet er udviklet af virksomheden RDY FOR IT, som er specialister i at udvikle CS-maps.

God fornøjelse! Astralis og STARK

CS:GO-spillere kræver millimeterpræcision og knowhow for at excellere. Det samme gør håndværkere. For både håndværkere og gamere er kvalitet, grundighed og ønsket om at levere det bedste resultat afgørende. Derfor synes vi i STARK, at det er stærkt at stå bag Astralis, som vi hver dag står bag håndværkere i hele Danmark. Gaming skaber fællesskaber, og det fællesskab vil vi gerne dele med håndværkerne. Så vi glæder os til partnerskabet med Astralis - og til at invitere vores kunder med på CS Challenge Tour. 

Sammen gamer vi professionelt!