STARKs bæredygtighedspolitik
Levering i dit område
Dit område: {{postalCode}}
Vis lagerstatus i din butik
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg butik

Sådan passer STARK på vores verden

STARK har fokus på at reducere den miljømæssige påvirkning ved produktion, brug og bortskaffelse af vores produkter. Derfor er STARK som den første landsdækkende leverandør af byggematerialer blevet både FSC- og PEFC-certificeret.

STARK sikrer sporbarheden
Der bruges mange ressourcer på at sikre, at alle medarbejdere i STARK har den fornødne viden om PEFC- og FSC®-certificerede produkter.
STARK_sikrer_sporbarheden
STARKs bæredygtighedsteam
STARK har et bredtfavnende team, der sikrer bæredygtighed fra produktion af materialer til den sidste genanvending. Læs mere om teamet.
Baeredygtighedsteamet
STARK bygger på en bæredygtig fremtid
Uanset om vores kunder renoverer, udvikler eller bygger, vil STARK gøre det lettere at bygge bæredygtigt. Læs om STARKs indsatser.
Rejse
STARK og Verdensmålene
FN'S Verdensmål for bæredygtig udvikling blev vedtaget af verdens stats- og regeringsledere på FN-topmødet i New York den 25. september 2015.
STARK-og-Verdensmaalene
STARK er FSC®-certificeret
FSC® (Forest Stewardship Council®) er en international mærkningsordning, som dokumenterer, at mærkede varer har oprindelse i skovområder, der udnyttes bæredygtigt.
FSC
STARK er PEFC sporbarhedscertificeret
Med dette certifikat dokumenterer STARK, at der er styr på sporbarheden af de træprodukter, der anvendes i produktion eller videresalg.
PEFC
Bæredygtige fællesskaber
Sammen er vi stærkere, når det handler om bæredygtighed. STARK har brug for andres ekspertise og viden, og i fællesskab kan vi gøre hinanden klogere og sikre, at vi når de mål, som ingen af os kan nå alene.
Organisationer
STARK’s bæredygtighedspolitik
STARK har fokus på at reducere den miljømæssige påvirkning ved produktion, brug og bortskaffelse af vores produkter.
STARK-baeredygtighedspolitik
STARK er en del af UN Global Compact
Vi har forpligtiget os til at integrere Global Compacts 10 universelle principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption samt at bidrage til opnåelsen af FN’s 17 Verdensmål.
GlobalCompact
Circle House Lab gør STARK klogere på bæredygtighed
STARK tager en aktiv rolle i udviklingen af bæredygtighed indenfor byggeriet.
CircleHouseLab