STARK Aarhus C cykler ud med varerne

STARK Aarhus C cykler ud med varerne

STARK Aarhus C giver nu alle kunder, der bor eller arbejder indenfor Ringgaden i Aarhus, mulighed for at vælge ekspreslevering med cykelbud, når deres varer skal leveres. 

På cyklen kan buddet have varer svarende til 1-2 flyttekasser – dog max. 100 kilo – og varer, der er helt op til 4 meter lange. Cykelbudene slipper let igennem myldretrafikken og kan altid finde et sted at parkere. Derfor kan varerne være fremme hos kunden på bare time. En effektiv og bæredygtig levering uden CO2-udledning.

 - Vi kunne se, at det var en unik mulighed for at kunne tilbyde levering indenfor Ringgaden, som den eneste tømmerhandel i Aarhus med denne placering. Cykelbudene giver samtidig en højere stabilitet i forhold til hasteleverancer, som skal klares indenfor 60 minutter, og endelig er der et miljømæssigt aspekt. Vi rammer bæredygtige byggepladser på den mest bæredygtig måde, siger Jakob Thorndahl Frost, trælastdirektør hos STARK Aarhus C.

Den første kunde har allerede haft besøg af cykelbuddet med STARK-varer, og Jakob Thorndahl Frost fornemmer klart, at det er et initiativ, som kunderne bakker op. 

 
 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.