STARK udvider med tre butikker med bredt bæredygtigt udvalg

STARK øger sin tilstedeværelse i det centrale København med nyt shop-koncept på Østerbro, Frederiksberg og Amager. Under navnet STARK Shop får kunderne nem og lokal adgang til alt fra søm og skruer til værktøj og maling samt alle STARKs kendte services. 

Et byggemarked behøver ikke være en kæmpe forretning i et industrikvarter uden for byen. Det kan også være en mindre butik placeret lige dér, hvor mange mennesker bor og arbejder. Med et nøje udvalgt varesortiment, der matcher håndværkernes og gør-det-selv folkets umiddelbare behov og samtidig giver mulighed for hurtig levering af det, der ikke findes i de små butikker.

Det er idéen bag byggemarkedskæden STARKs nye shop-koncept. I første omgang omfatter konceptet tre nye butikker, og der er flere på vej. 
De to første åbner i begyndelsen af december som et supplement til de 67 store og traditionelle byggemarkeder, som Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer råder over. I begyndelsen af det nye år følger en tredje STARK Shop.

Bæredygtige varer og indretning

I tråd med STARKs fokus på bæredygtighed vil de lokale butikker tilbyde et bredt udvalg af bæredygtige varer, som eksempelvis Svanemærkede døre. Indretningen er udført med inventar af genbrugsmøbler og GENTRÆ, STARKs eget koncept for genbrug af overskudstræ fra byggepladser. STARK Shop bliver Danmarks mest hyggelige og mindste store byggemarked, der vil passe naturligt ind i lokalmiljøet med caféer, genbrugsbutikker og små specialforretninger, og samtidig tilbyde kunderne et stort produktsortiment, rådgivning og effektive leveringsservices.

- Vores nye koncept er et naturligt svar på den urbanisering, der foregår i det centrale København i disse år. Byen fortættes med flere indbyggere, og så er der ikke længere plads til de helt store byggemarkeder. Ved at åbne mindre butikker, der passer ind i lokalmiljøet, kan vi fortsat være til stede, hvor mange af vores kunder bor og arbejder. De sparer tid og dermed penge, når de kan handle i en STARK Shop, der bogstaveligt talt ligger lige rundt om hjørnet, siger kommerciel direktør i STARK Poul Willadsen.

Hver STARK Shop får en størrelse på ca. 200 m2 med et sortiment, der indeholder alt fra søm og skruer til maling og værktøj. Gennem bestilling i butikken eller online på stark.dk, giver en STARK Shop samtidig kunderne adgang til alle STARKs varer og byggematerialer. 
Derudover yder de mindre butikker naturligvis alle STARKs kendte services som rådgivning, udlejning af hånd- og elværktøj og branchens bedste leveringsservice. Bestilte varer leveres hurtigt og direkte til kunden eller byggepladsen – eller til afhentning i butikken. 

- På den måde vil især professionelle håndværkere opleve den lokale STARK Shop som en afhenterforretning – bare uden drive-in. Håndværkerne i København vil også opleve, at de aldrig er mere end få minutter fra den nærmeste STARK, forklarer regionsdirektør i København Lasse Frederiksen.

I første omgang åbner der to STARK Shop’er på Falkoner Allé 75 på Frederiksberg og på Amagerbrogade 73 på Amager. I begyndelsen af det nye år følger den tredje STARK Shop på Øster Farimagsgade 23 på Østerbro.
Åbningstiderne bliver fra kl. 8 til 17.30 på hverdage og fra kl. 9 til 15 om lørdagen.