STARK leverer til miljøvenligt studiebyggeri

Foto: UrbanRigger.com

STARK leverer til miljøvenligt studiebyggeri

Urban Rigger er delvist selvforsynende, bæredygtige boliger. 

I København er der mangel på studieboliger, og det gav iværksætteren Kim Loudrop en god idé. Han ville bygge bæredygtige studieboliger på vandet ved at genbruge gamle containere. Sammen med Bjarke Ingels og arkitekterne fra BIG har de nu bygget 72 innovative studieboliger med tilhørende fællesarealer.

Projektet ’Urban Rigger’ bygger på en filosofi om at skabe boliger, der så vidt muligt er selvforsynende, bl.a. med solceller og varmepumper. Ønsket er også at udnytte de mange kanal- og vandområder, som der fx er i København og andre havnebyer.

STARK leverer certificeret træ til projektet

STARK har været med som leverandør til projektet, hvor vi bl.a. har leveret godt 5.000 meter Cumaro-terrassebrædder, 700 meter specialtrin, skruer og meget mere, fortæller Stephan Rahbek Østertoft trælastdirektør i STARK Ølgod.

 - Vi er stolte over at være en del af dette projekt, hvor bæredygtighed og energi er en stor faktor for projektet, fortæller han og fortsætter: 
- Det var et krav, at cumaro-brædderne var 100 procent FSC®-certificerede, hvilket er helt naturligt hos STARK.

At træet er FSC-certificeret betyder bl.a., at der er fokus på bæredygtig skovdrift til gavn for natur og mennesker.

Skal du i gang med et bæredygtigt byggeprojekt, så tag STARK med på råd fra starten. Vi hjælper dig godt i gang og i mål med professionel rådgivning og de bedste materialer.