KOM MED STARK TIL SMUKFEST

Er du god til de skæve ideer og det finurlige håndværk, og kunne du tænke dig at komme med på Smukfest i år? Så har du chancen nu! STARK og Smukfest udlodder 10 x 2 partoutbilletter til Danmarks smukkeste festival, der afholdes den 3.-7. august 2022.

Dekorer en quizkasse og vind!
Ved Søbadet på Smukfest står 10 quizkasser side om side. De danner rammen for flere dage med masser af sjove quizzer og aktiviteter, når Povlsen og Holm fra P4 kommer og underholder.

STARK søger 10 personer, der har lyst til at indrette og dekorere de 10 quizkasser med godt håndværk og på en helt særlig og finurlig måde. Hvis du er god i genbrugsmaterialer, bliver det allersmukkest. De 10 vindere får den rå trækasse med bord og bænke leveret på hjemmeadressen i starten af juni, og quizkassen skal stå færdig den 30. juni, hvor den bliver hentet af STARK. For at sparke projektet i gang giver STARK 25% rabat i udsmykningsperioden til kassen, og som tak for hjælpen kvitterer vi med 2 partoutbilletter.

Sådan bliver du en vinder
Smukfest er kendt for finurlige oplevelser og STARK for det gode håndværk. For at deltage skal du fortælle og/eller vise os, hvordan du vil udforme og udfolde DET FINURLIGE HÅNDVÆRK i en quizkasse. Ved udvælgelsen lægger vi vægt på det gode håndværk, den kreative ide, og på hvordan du vælger at integrere genbrugsmaterialer i indretningen og dekorationen af kassen.

Beskriv med ord, en tegning, en planche, et foto eller video – der er ingen krav til format. Send dit bud på konkurrence@stark.dk senest mandag den 16. maj 2022, hvor de 10 bedste ideer udvælges. Husk at skrive dit navn, alder, adresse, mobilnummer og et navn til din quizkasse. Angiv også, hvor vi kan levere og sætte din quizkasse. De heldige vindere kontaktes i løbet af uge 21 og offentliggøres her på siden.

Krav til deltagelse
Bemærk, når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig konkurrencebetingelserne* Det forudsættes, at du har plads til trækassen med målene B:1500mm, H:2440mm, D:2440mm, og at det er muligt at krane kassen ind ved dig. Og så skal det selvfølgelig passe dig at indrette og dekorere den i juni måned.

* Se konkurrencebetingelser