Noget gik galt

{{error.Id}}
{{error.Date}}

 

6. HVILKE MULIGHEDER ER DER FOR JOB OG VIDEREUDDANNELSE MED EN ELEVUDDANNELSE I STARK?

Handelsassistent

I STARK uddanner vi elever, fordi vi tror på, at elever er fremtidens arbejdskraft. Derfor har du som færdiguddannet handelsassistent mulighed for at blive ansat som sælger og på sigt salgsrådgiver i en STARK-forretning – hvis ikke den forretning, du er udlært i, så måske i én af vores andre mange forretninger. Nogle foretrækker at gå salgsvejen og have fokus på kunder og produkter, mens andre har en leder gemt i maven og vælger at forfølge en drøm om at arbejde med drift og ledelse af forretningen. Hvis dét er dit ønske at efteruddanne dig til teamleder, salgschef, butikschef – eller måske endda trælastdirektør en dag. Så dine karrieremuligheder er mange med en elevuddannelse fra STARK.

Læs mere om dine videreuddannelsesmuligheder som handelsassistent

Lagermedarbejder

Som færdiguddannet lagermedarbejder har du mulighed for at blive ansat som lagermedarbejder i én af vores mange forretninger – og har du en leder gemt i maven, har du også muligheden for at videreuddanne dig internt til rollen som teamleder, driftschef eller måske endda logistikchef i STARK en dag – alt sammen via efteruddannelse tilpasset til dine ønsker.

Du har også mulighed for at udvide din uddannelse med en akademiuddannelse inden for logistik. Læs mere om dine videreuddannelsesmuligheder som lagermedarbejder

Chauffør

Som færdiguddannet chauffør i STARK har du naturligvis mulighed for at blive fastansat efter endt uddannelse som chauffør i én af vores forretninger. Du har også mulighed for at videreuddanne dig inden for logistik eller eksport og teknologi.

Læs mere om dine videreuddannelsesmuligheder som chauffør

10 typiske spørgsmål fra kommende elever

  1. Hvilken uddannelse kan jeg få i STARK?
  2. Hvilke arbejdsopgaver har man som elev i STARK?
  3. Hvad skal jeg vide om værktøj og byggematerialer, inden jeg starter som elev i STARK?
  4. Hvor og hvor ofte skal jeg gå i skole?
  5. Får jeg en mentor i STARK?
  6. Hvilke muligheder er der for job og videreuddannelse med en elevuddannelse i STARK?
  7. Hvordan er min opstart som elev i STARK?
  8. Hvad med løn, ferie og arbejdstider?
  9. Kan jeg kombinere min uddannelse med at rejse?
  10. Kan jeg blive elev i STARK, når jeg er over 25 år (voksenelev)?