SAMMEN ER VI HOLDET
MUR EM OMBOLD

Følg Brian Lykke i jagten på at skabe mesterskaberne i MUR

Mens vi venter på kampstart for herrelandsholdet, sætter Brian Lykke bolden i spil med genoplivningen af spillet MUR. Og han får selvfølgelig hjælp fra både assistenten Ulrik og Jørgen fra Ombold. 

Hos STARK er vi de stolte sponsorer for DBU og herrelandsholdet. Men vi støtter op om mere end blot eliten. Sammen med Ombold er vi i fuld gang med at skrue op for det forandringsskabende fællesskab omkring udviklingen af skolegårdsklassikeren mur. Læs mere om MUR her. 
  

Episode 7

MUR-BANEN INSPICERES

”Har du tænkt på at bruge en 16-4 vinkelaksel? Det er bare i forhold til kærvmuffen, om det ligesom ligger i vater?"

Brian Lykke ankommer til MUR-laboratoriet og har mange gode spørgsmål til chefen for MUR-banen. Og Brian er godt forberedt med både vaterpas og tommestok. Se ham folde sin håndværksviden - OG sin tommestok ud i denne episode, hvor vi også får svar på, om chefen for banen har nej-hatten på, og om Brian kan løse det med en rask lille samarbejdsøvelse. 

 


Episode 8

STYR PÅ SIKKERHEDEN

Det helt store øjeblik er kommet, hvor banen skal testes. Brian er varm og mener, at han som kaptajn skal have det første skud. Men er der sikkerhedsudstyr nok til at beskytte tilskuerne mod Brians dynamitstænger? Se med og oplev den spændende optakt til det første skud.  

  
 


 
  

Episode 9

DYNAMITSTÆNGER

Med hjelm, høreværn, beskyttelsesbriller og skridtbeskytter er Ulrik og Jørgen nu HELT klar til Brians testskud. Skudmåleren er også klar. Men er banen klar til mødet med Brians dynamitstænger? Se med og find ud af, om Brians skud springer skalaen. Episode 10

BRIAN MOD LEGENDEN

Inden længe skal verden præsenteres for det legendariske spil MUR, men først skal det testes. Megafon, flash og rockmusik. Brian gør sin entre og er klar til at teste banen mod en ægte legende. 
Hvem er Brian oppe imod, og hvem vinder testkampen? 

 
  
 


 
  

Episode 11

RESULTATET

Testkampen er ovre, og det er tid til at evaluere. Er banen godkendt, og er Brian tilfreds med prøvespillet? Se med og hør Brians evaluering på banen og spillet. 

 


Fik du ikke set de første 6 afsnit af Brian Lykkes mission?
Intet problem - du kan finde dem her.

Se flere film med Brian Lykke