Levering i dit område
Dit område: {{postalCode}}
Vis lagerstatus i din butik
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg butik

SAMMEN ER VI HOLDET
MUR EM OMBOLD

OMBOLD

  


FODBOLD, FÆLLESSKAB OG FORANDRING

Ombold er et unikt fodboldfællesskab. Det er en nonprofit organisation, der siden 2003 har udviklet et fodboldkoncept for socialt udsatte med gadefodbold og fællesskab som omdrejningspunkt. Ombold har vist, at det er muligt at tiltrække hjemløse og udsatte og motivere til engagement og fysisk aktivitet – båret af ønsket om et positivt fællesskab.

Ombold er mest kendt for hjemløselandsholdet, men er meget mere end det. Organisationen omfatter også åbne træninger, Asfaltligaen og ikke mindst mesterskaber over hele landet, hvor der hvert år deltager mere end 2.400 udsatte og hjemløse. 

 
 

OMBOLD OG STARK

Hos STARK er vi som sponsorer for DBU og Herrelandsholdet allerede involveret i dansk fodbold. Samtidig støtter vi op om mere end blot eliten, og har løbende indsatser med socialt fokus. Derfor er samarbejdet med Ombold og Hjemløselandsholdet om at samles om gadefodbold en oplagt mulighed for at gøre en positiv forskel. Sammen har vi sat os for at skrue op for fodboldfællesskabet og den forandringsskabende leg med udviklingen af skolegårdsklassikeren mur.  


SKAL VI SPILLE MUR?

Sammen med Ombold er vi nu i fuld gang med at udvikle og præsentere mur som en selvstændig fodbolddisciplin. Målet er at afvikle et mesterskab senere på året.

Lige nu er der fuld fart på udviklingen af spillet, reglerne, banens udformning og murens opbygning i samarbejde med både Ombolds spillere, Hjemløselandsholdet og Ombolds ambassadørkorps med blandt andre den tidligere landsholdsspiller Martin Jørgensen i spidsen. Og vi glæder os rigtig meget til at præsentere det færdige spil og mesterskabernes turneringskalender. Vi tør godt love, at det bliver både sjovt og spændende.