Find nemt vej til bæredygtige byggematerialer

Er du i tvivl om, hvilke materialer du kan bruge, når du skal byde ind på bæredygtige projekter? Så tag et kig i vores nye katalog med bæredygtige materialer fra vores Own Brand-mærker RAW, RAPTOR, DOMESTIC og basic.

I kataloget indgår produkter, der er certificeret med FSC®, PEFC, Svanemærket (Nordic Ecolabel) og Indeklimamærket. Det er produkter, der blandt andet kan bruges og give point i DGNB-certificerede og Svanemærkede byggerier.

Kataloget indeholder forskellige varekategorier, f.eks. terrassebrædder, døre og gulve. Inden for hver kategori kan du finde en liste med produkter og se, hvilken certificering produktet har i kolonnerne til højre.

Ud fra materialerne kan du, ved at klikke på indkøbskurven, komme direkte ind på vores webshop, hvor du kan læse mere om materialerne.

Se kataloget med bæredygtige byggematerialer her. 

Gør det nemmere at byde ind på bæredygtige projekter

Jesper Valentin, development manager for Own Brand hos STARK, har stået for at samle produkterne i kataloget.

Han fortæller, at kataloget kan bruges som en guide til at få et overblik over udvalget af bæredygtige produkter, når man som eksempelvis et rådgivningshus eller en entreprenør skal byde ind på et bæredygtigt byggeprojekt.

”Der findes ikke et overordnet register over bæredygtige varer, så kataloget skal hjælpe med at give et overblik over, hvad der findes af materialer, når vores kunder skal bygge bæredygtigt. Det skal gøre det nemmere for dem at byde ind på bæredygtige projekter med så mange produkter som muligt. Kataloget skal gøre det nemt at slå forskellige varegrupper op og se, hvad der findes på markedet,” siger han.

Har du brug for vejledning til vores bæredygtige byggematerialer, kan du kontakte din lokale STARK.

 

April 2021