Levering i dit område
Dit område: {{postalCode}}
Vis lagerstatus i din butik
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg butik
{{error.Id}}
{{error.Date}}

Vi bygger fremtiden ved at hjælpe andre med at bygge deres!

STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med forretninger i hele Danmark og på Grønland. STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere og beskæftiger cirka 2.500 medarbejdere.

Hver dag arbejder du hårdt for at bygge andres menneskers fremtid – så derfor arbejder vi hårdt hver dag for at bygge din.

I Nordeuropa er vi 10.000 medarbejdere, der arbejder i flere end 400 afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Finland. Vi er din lokale byggepartner. Vi hjælper hinanden med faglig indsigt og produktkendskab, så vi kan give dig professionel rådgivning. Vores fælles styrke gør det muligt at købe ind internationalt, så du kan levere værdi lokalt. Oven i det sikrer vores effektive logistik, at du får de rigtige produkter til tiden - præcis hvor, hvornår og hvordan du har brug for dem.

Vi har bygget på tillid siden 1896 og har overvundet udfordringer og været pionerer for vores industri i mere end 120 år. Det fortsætter vi med.

I dag kræver klimaudfordringer vores opmærksomhed, samtidig med at vi lytter til dig og er opmærksomme på verden omkring os.

Baseret på anstændighed, passion og stolthed, står vi sammen, deler ambitioner og går gerne den ekstra mil for at nå vores mål. Det er der brug for, når vi skal finde bedre løsninger - både for dig og hele verden.

Uanset om du designer, bygger eller renoverer, vil vi udruste og hjælpe dig til at sætte standarden for de opgaver, som du udfører.

Vores vision er at blive branchens foretrukne byggepartner.

Vi vil yde branchens bedste service. Derfor giver vi dette løfte:

Vi bygger fremtiden på tillid!

Det gør vi ved hver dag at leve efter vores tre værdier:

Ordentlighed. Passion. Stolthed.

ORDENTLIGHED - Vi opfører os ordentligt overfor kunder, kolleger og samarbejdspartnere

PASSION - Vi brænder for vores kunder og vores forretning

STOLTHED - Vi sætter en ære i at holde, hvad vi lover

 

     
     

STARKs historie

STARK så dagens lys i 1896, da de to århusianske firmaer "Jørgensen & Stilling" og "Petersen & Matzen" lavede en sammenlægning, der dannede fundamentet for Aarhus Trælasthandel A/S, som var selskabets første navn.

Efterhånden som Aarhus Trælasthandel A/S fik tag i markedet, blev grundlaget for blandt andet engroshandelen stille og roligt større. Derfor udvidede selskabet organisatorisk såvel som geografisk med en afdeling i København. Virksomheden oprettede sit første datterselskab, der hurtigt fik følgeskab af flere, og startede en række opkøb af lokale trælaster.

Det var i det hele taget en begivenhedsrig periode, der startede omkring århundredeskiftet, og som strakte sig over de første seks-syv årtier. Blandt andet tog selskabet navneforandring til Det Danske Trælastkompagni A/S, og dets aktier blev noteret på Københavns Fondsbørs.

De danske trælaster samlede sig i 1987 under divisionen DDT Detail. Siden 1996, hvor Det Danske Trælastkompagni A/S skiftede navn til Dansk Trælast A/S, er kommet svenske, norske og finske kæder til. Koncernen blev senere afnoteret fra fondsbørsen og ændrede igen navn til DT Group.

DT Group ændrede i 2017 navn til STARK Group.

Vi engagerer os i vores kunder, men vi tager også del i en lang række andre sager, som er vigtige for os:

Byggeriets Diversitetsdag

Circle House Lab

Boss Ladies

UN Global Compact

Green Building Council

Sustainable Build

Mærkning af blåfinnet tun