STARK præsenterer Ordbogen over Dansk Håndværkerslang

"Vinyl-pædagog", "Bornholmsk åndenød" og "Dakke dakkeren"... Er du med? Ellers er hjælpen nær!

Vi har fået mange gode bud på hvilke slangudtryk, håndværkere bruger i deres dagligdag. Så mange, at vi nu kan præsentere en helt ny type ordbog: Ordbogen over Dansk Håndværkerslang. Læs den og vær helt med, næste gang du hører de indforståede slangudtryk fra lynsmede, lokums-mekanikere, motortømrere og alle de andre.   

Vindere fundet

Tak til alle, der har bidraget med bud på håndværkerslang.

Vi har fået rigtig mange gode og sjove bud, og de fem bedste bud præsenteres inden længe lige her. 

 

 

Ny på sponsorholdet - se med 

Som ny storsponsor for herrelandsholdet i fodbold er STARK "den nye dreng i klassen". Både på banen og på arbejdspladsen kender du sikkert dét med at være den nye. Se med, når Brian Lykke, som ny frontfigur for STARK, går til opgaven med masser af gåpåmod!

Episode 12: Bagholdsangreb i quiztrucken
Mens Brian Lykke slikker sine sår efter den kaotiske afvikling af Den Store STARK Quiz, bliver han opsøgt af de to oldboys-quizdeltagere. De er ikke helt tilfredse med, at Brian gjorde grin med dem under quizzen.

Se tidligere episoder

Episode 1: Ny dreng på sponsorholdet
STARK er ny hovedsponsor for det danske herrelandshold i fodbold. Vi har sendt Brian Lykke til DBU’s hjemmebane i Brøndby for at lave en teaserfilm til Den Store STARK Quiz, men ikke alt går efter planen.
Episode 2: Skruetrækkeren
Hvordan laver man ”Skruetrækkeren, når man skal forbi et tremandsforsvar? Se Brian Lykkes boldmagi, imens vi venter på, at der bliver plads i studiet hos DBU.
Episode 3: Vasketøj og boldmagi
Brian viser rundt i de hellige haller hos DBU, hvor den danske fodboldmagi bliver til. Kom med på træningsbanen og bliv klar til Den Store STARK Quiz.
Episode 4: Kom med dit bud og vind
Endelig blev der plads i studiet hos DBU, hvor vi gør klar til Den Store STARK Quiz. Giv os dit bud på håndværkerslang og vind fede præmier.
Episode 5: Utjekket tjek ind i landsholdslejren
Brian Lykke og STARK melder deres ankomst ved Hotel Marienlyst for at gøre klar til Den Store STARK Quiz. Men hvor er storsponsorens suite med udsigt til Sverige? Og hvad med adgangen til spa og massage – nu hvor Brian har helt nybarberede ben?
Episode 6: Tæt på landsholdets træning
Brian Lykke kommer (næsten) helt tæt på landsholdsspillerne, imens de træner. Og han står selvfølgelig klar med lidt fif til landsholdstræner Kasper ’The Man’ Hjulmand på hans første træningsdag med landsholdet.
Episode 7: Vi hilser på spillerne
Brian Lykke og STARK gør klar til at møde spillerne i landsholdslejren, men lykkes det ham at komme tæt på spillerne denne gang? Se Brian Lykkes helt indforståede ’buddies’-hilsner med blandt andre Zanka, Dolberg og ’Julli’.
Episode 8: Klar til quiz
Brian Lykke og quiz-trucken er helt klar til at byde spillerne indenfor til Den Store STARK Quiz, og Brian gør, hvad han kan for at kalde spillerne ind fra træningen med slagsange og tågehorn.
Episode 9: Hovedet på sømmet
Med træstub, hammer og lange søm mener Brian selv, at han har en genial plan til Den Store STARK Quiz. Men både træsort, udstyr og navnet på Ulriks mor udfordrer Brian, og han har store problemer med at ramme hovedet på sømmet. Det hjælper ikke på humøret, at Ulrik rammer plet hver gang.
Episode 10: Brian i det røde felt
Brian Lykke får at vide, at DBU ikke støtter hans geniale plan for Den Store STARK Quiz. Assistenten Ulrik forsøger at hjælpe, men han får byttet rundt på slangordene til quizzen. Det får Brian helt op i det røde felt.
Episode 11: Kaos i Den Store STARK Quiz

Humøret er i top, og nu skal quizzen endelig skydes af med verdenskendte landsholdsspillere. Men igen går det ikke efter planen. Brian Lykke er mildest talt ikke tilfreds med quizdeltagerne, der ikke helt følger quizreglerne.