…

Find dine tekniske hjælpemidler hurtigt og enkelt

Med det nye og opgraderede bygergo.dk website kan du nemt og hurtigt finde tekniske hjælpemidler, som gør det enklere for dig at optimere arbejdsmiljøet på byggepladsen. 

Hvilke tekniske hjælpemidler findes der på det danske marked, som understøtter dit arbejde som tømrer, murer eller entreprenør? Det kan du nu hurtigt og nemt klikke ind og se på bygergo.dk, som er lavet af Branchefællesskabet for Arbejdsmiljø i Bygge & Anlæg sammen med bl.a. Byggeriets Arbejdsmiljøbus. 

Så får du nemmere ved at skaffe et overblik over de tekniske hjælpemidler, som kan bidrage til at optimere jeres arbejdsmiljø og gør det lettere at arbejde sikkert og effektivt.

Få hurtigt overblik med din mobil

Det nye og opgraderede bygergo.dk website er bl.a. optimeret til visning på mobil eller tablet. Det gør, at du altid har hurtig adgang, uanset om du står på kontoret, i værkstedet eller på byggepladsen. 

Du kan samtidig nemt slå op og finde de relevante hjælpemidler fx ved at klikke ind på din faggruppe eller arbejdets typiske udfordringer – herunder støv og støj, løft og transport eller arbejdsstillinger med stor risiko for belastning. 

Alternativt kan du også bruge søgefeltet øverst til at finde præcis det hjælpemiddel, du vil vide mere om. 

Brug mobilen til at spare tid og komme sikkert i mål

Ud over at give dig adgang til bygergo.dk kan din mobil bruges til at reducere tidsforbruget på bl.a. materialebestilling og kørebogsregistrering via den gratis STARK Håndværker-app. 

STARK Håndværker-app sikrer dig adgang til hurtig og nem bestilling døgnet rundt, så du undgår at løbe tør for materialer og har dem klar på byggepladsen, når du skal bruge dem. 

Du kan også hurtigt tjekke produktdata på dine materialer eller fx tage noter og billeder, som du skal gemme til senere. Så får du lettere ved at komme sikkert i mål med opgaven. 

STARK hjælper dig med hjælpemidlerne

Hos STARK i hele landet finder du altid råd og vejledning om tekniske hjælpemidler, sikkerhedsudstyr, beklædning og personlige værnemidler, så du arbejder sikkert og effektivt uanset opgaven. 

Du kan fx også læse mere om, hvordan du undgår ulykker i forbindelse med vinduesmontage, eller hvordan du minimerer risikoen for rygskader under arbejdet.  

Kig forbi din nærmeste STARK og bliv klogere på, hvordan vi sammen ruster dig optimalt til effektivt og sikkert byggeri.