…

Mere sikkerhed til private boligejere

Byg Garanti hæver nu garantien fra 100.000 til 150.000 kr. inkl. moms. Garantien dækker håndværksmæssige fejl eller mangler på arbejde udført af en håndværker med Byg Garanti. Ligesom arbejdet skal være omfattet af Byg Garantis vedtægter. Langt de fleste bygge- og vedligeholdelsesprojekter, som udføres af danske håndværkere, bliver løst til alles tilfredshed. Men i de få tilfælde, hvor der er tale om fejl eller mangler, er Byg Garanti et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere. Fra 1. juli 2017 er dette sikkerhedsnet blevet endnu større.

Byg Garanti dækker fejl og mangler
Vurderer Byggeriets Ankenævn, at der er fejl eller mangler på et arbejde udført af en håndværker med Byg Garanti, dækker Byg Garanti nu helt op til 150.000 kr. inkl. moms. Byg Garanti er i forvejen en populær ordning. Blandt andet viser en YouGov-undersøgelse fra maj 2017, at 79 procent af danske boligejere foretrækker en håndværker med Byg Garanti. Og nu hæver Dansk Byggeri dækningssummen til 150.000 kr. inkl. moms for at øge boligejernes sikkerhed og tryghed endnu mere.

Med effekt fra 1. juli 2017 – og stadig gratis
Den forhøjede dækning gælder aftaler indgået fra 1. juli 2017 og frem. Byg Garanti dækker synlige håndværksmæssige fejl og mangler i tre år og skjulte håndværksmæssige fejl og mangler i 10 år. Ordningen er fortsat gratis, og omfatter automatisk arbejde udført af Dansk Byggeri’s medlemmer. Den konkrete opgave skal dog være omfattet af Byg Garanti’s vedtægter.

Byg Garanti:
  • Dækker op til 150.000 kr. inkl. moms
  • Dækker synlige fejl og mangler i 3 år
  • Dækker synlige fejl og mangler i 10 år
  • Er gratis for forbrugerne
  • Læs mere på byggaranti.dk

 På STARK.dk hjælper vi dig med at finde en håndværker der er medlem af Byg Garanti. Søg efter "Find Håndværker". Du er også velkommen til at spørge i din lokale STARK-forretning.