…

Sidder dine knæpuder, hvor de skal?

Opdateret februar 2020 

Arbejdsbukser, der sidder præcis, som de skal, gør ikke kun dit arbejde mere komfortabelt, men har også en afgørende betydning for din sikkerhed, sundhed og effektivitet. For at få det bedste ud af dine nye arbejdsbukser, kræver det, at du er omhyggelig med dit valg af størrelse og benlængde.

Vælg en livvidde, der passer

For at finde den perfekte buksestørrelse, er det vigtigt, at du måler din livvidde og benlængde indvendigt på benet. Derefter skal du prøve bukserne på. Bruger du en forkert livvidde, sidder bukserne ikke ordentligt, og de tynges nemt ned og generer bevægelsesfriheden, fx når lommerne er fulde af værktøj.

Benlængden afgør knælommernes placering

Den korrekte benlængde har afgørende betydning for knæpudernes placering. Er bukserne for korte sidder knæpuderne for højt, er de for lange sidder knæpuderne for lavt. Knæpuderne vil derfor irritere, og du vil opleve, at du er nødt til at hive op i bukserne, før du bukker dig ned.

Dine buksers benlængde har altså afgørende betydning for, om dine knæpuder sidder det rigtige sted, når du knæler ned.

Hvis du har valgt bukser med et ergonomisk design, er den rigtige benlængde også særlig vigtig, da du ellers ikke får det maksimale udbytte af, at bukserne følger kroppens bevægelser.

De perfekte bukser

Bukser er forskellige - ligesom kroppe - og derfor er det helt individuelt, hvad der sidder godt.

Selvom man måler livvidden og benlængden efter producentens anvisninger, kan det stadig være en god ide at prøve bukserne på for at sikre, at de sidder perfekt både i forhold til funktioner og pasform.

Huskeliste:

• Mål din livvidde
• Mål din benlængde indvendigt på benet fra gulv til skridt (barfodet)
• Prøv bukserne på

Træk din virksomhed i arbejdstøjet hos STARK

Vigtig tid bliver spildt, når man bruger timevis foran en skærm på at lede efter det rigtige arbejdstøj til sine medarbejdere. Med STARKs tøjwebshop har vi gjort det nemmere for dig. Her kan du logge ind på din egen skræddersyede webshop, som kun viser dine udvalgte produkter.

Når du handler på din tøjwebshop, gemmer den også, hvem der bruger hvilke størrelser. Så faktisk skal du nærmest kun købe ind én gang – derefter kan du bare læne dig tilbage og genbestille med et enkelt klik. Det eneste du skal gøre, er at hente dine varer i din lokale STARK, når tøjet er klar til afhentning.

Kan du ikke vente med at komme i gang? Kontakt din lokale STARK, og få hjælp til jeres egen løsning.