…

Få et FSC®-forspring i STARK

Både offentlige og private bygherrer stiller i stigende grad krav om certificeret træ. Vi giver dig et forspring, så du nemmere vinder opgaven.

Få et forspring i kampen om FSC®-opgaverne

Kom stærkt fra start, når opgaven kræver certificeret bæredygtigt træ. Med nem dokumentation, let tilgængelige materialer og professionel rådgivning klæder STARK dig optimalt på til opgaven. 

Der ligger masser af god forretning og venter for dig, når du vælger certificeret bæredygtigt træ. Alene ”Partnerskab for grønne offentlige indkøb”, der tæller de største kommuner og flere regioner, har et årligt indkøbsvolumen på 50 mia. kr. Også private aktører som fx NCC og PensionDanmark stiller allerede i dag krav om certificeret bæredygtigt træ til alle deres underleverandører. 

Derudover vurderede 80 procent af bygherrerne i en undersøgelse fra Green Building Council Denmark i 2016, at der kommer stigende efterspørgsel på bæredygtigt byggeri i de kommende år. 
 

Så let kommer du i gang med bæredygtigt træ

For at opfylde kravene om bæredygtigt træ kan du vælge FSC- eller PEFC™-certificerede materialer. Så er du sikker på at komme godt fra start og slipper for selv at skulle finde rundt i en masse forskellige grønne mærkningsordninger.  

Derfor finder du FSC- og PEFC-materialer i samtlige STARK forretninger over hele Danmark. Du kan også ringe døgnet rundt på Kundetelefon 24-7 og bestille dine varer. Det giver dig hurtig og nem adgang til over 4500 FSC- og PEFC-certificerede materialer, uanset hvad og hvor du bygger.    

Samtidig dokumenterer du nemt dine løsninger over for bygherre via din faktura eller følgeseddel, så du selv sparer tid på dokumentationen og undgår at skulle udfylde en masse papirer. 

Endelig står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig om de krav og muligheder, du står overfor – fx hvis du leverer til et projekt, der skal DGNB-certificeres. Så slipper du for unødigt tidsforbrug og kommer stærkest muligt fra start med de rette produkter og materialekombinationer.   

Har du overblik over de forskellige mærkningsordninger inden for byggeriet? Ellers kan du læse mere her.   

STARK FSC License Code: FSC®C004720. STARKs CoC-certificeringskode: NC-PEFC/COC-000078