…

Undgå rod og få mere plads

Hvordan får man en optimal og praktisk indretning af sine skabe, så man nemt kan få et overblik over sit tøj og sine ting? I STARK kan du bestille lige præcis den løsning, der passer til dit rum, dit hjem og dine behov.

5 gode råd til smartere opbevaring i hjemmet

1. Ryd op 
Tænk over, om du virkelig har brug for alt, hvad du har i dine skabe og din øvrige opbevaring. Har du for eksempel tøj eller andre ting, der kan smides ud eller gives væk? Man bliver ofte overrasket over, hvor meget man har liggende, som ikke længere bruges.

2. Mål op, før du vælger 
Udgangspunktet er den tilgængelige plads, du har. Mål grundigt bredde, højde og dybde, før du beslutter dig for, hvilken opbevaringsløsning, du vælger.

3. Placer tøjet rigtigt
Når du organiserer din garderobe, så placer tøjet sådan i skabet, som du bærer det på kroppen. For eksempel trøjer øverst, bukser i midten og strømper og sko nederst. Det vil virke naturligt at placere tøjet sådan, og på den måde bliver det også nemmere at holde orden i garderoben.

4. Undgå dybe hylder 
Hylderne bør ikke være for dybe. Skabet bliver hurtigt uorganiseret, hvis der er noget, man ikke kan se eller nå. Mindre dybe hylder, der er placeret tættere på hinanden, har plads til flere bunker af tøj og er nemmere at sortere og organisere.

5. Fjern ting fra gulvet 
Jo mere gulv man kan se, jo større vil følelsen af orden være. Og det vil ligeledes være nemmere at rydde op og gøre rent. 


Kilde: Christine Dahlman, opbevaringsekspert, Elfa