…

Gulvkoncept med professionel rådgivning

STARK tilbyder markedets største udvalg inden for trægulve, og da hver forretning har en gulvudstilling, så kan du hente inspiration og finde den rigtige løsning til netop deres behov. Samtidig har STARK gulvspecialister ansat, der kan give professionel rådgivning omkring alle typer af trægulve.

Vi har først og fremmest et meget stort sortiment, der rækker fra de lidt billigere konkurrence-produkter til de mest eksklusive kvalitetsprodukter. Mange håndværkere kommer ind sammen med deres kunder og bruger vores udstillinger til at hente inspiration. Endelig stiller vi gerne op som sparringspartnere, hvor vi tager ud på byggepladser og rådgiver vedrørende specifikke løsninger.

Det skal være nemt
Vores gulvkoncept er en del af et overordnet servicekoncept, der handler om at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt. Det er hurtigt at overskue mulighederne, så man med det samme kan få den service, man har brug for, hvad enten vi taler om rådgivning om sortimentet, anvendelse og vedligeholdelse – vi er til rådighed i alle dele af byggeprocessen.

Markedets største udvalg af gulve
Gulvet er afgørende for det samlede indtryk af en bygnings indre. Det markerer rummets stil og er med til at understøtte bygningens samlede designlinje og karakter.

STARK lagerfører mere end 100 forskellige varianter i trægulve og kan levere til en privatadresse eller byggepladsen inden for få dage, så man undgår ventetid. Udvalget spænder lige fra eksklusive og massive plankegulve i førsteklasses kvalitet til prisstærke laminatgulve, der giver høj værdi for pengene.

Fokus på private bygherrer
I STARK samarbejder vi med lokale håndværkere om at hjælpe private bygherrer fra idé til virkelighed.

Vi tilbyder gratis rådgivning og projektkoordinering, som gør ethvert byggeprojekt mere effektivt og overskueligt. Som markedets førende leverandør af byggematerialer til professionelt byggeri har vi masser af erfaring med både planlægning, materialevalg og logistik, ligesom der er mange vigtige overvejelser omkring stil, træsort, overflade og krav til levetid og vedligeholdelse, som vi kan hjælpe den enkelte kunde med.

Få gulvprøver med hjem
I gulvudstillingerne i de lokale STARK-forretninger kan der hentes inspiration og opleve de mange forskellige gulve i ro og mag. Mange mennesker skal dog have god tid til at træffe det helt rigtige valg. Derfor giver STARK mulighed for at låne gulvprøver med hjem for at se, hvordan gulvene passer til omgivelserne hjemme hos den enkelte kunde.

Vi tilbyder et fuldt sortiment af prøver til at tage med hjem, så man kan vælge præcis den gulvtype, der passer til rummets interiør og udtryk. STARKs gulvspecialister og håndværkerne fungerer som et team, der gør hele processen behagelig og nem for kunderne.