…

Som en helt ny stue

Gulvet i Rikke Boldsens lejlighed var med tiden blevet slidt, svært at holde rent og havde udlevet sin tid. Derfor valgte hun at købe et nyt Pergo-gulv hos STARK:

”Især der hvor min hund, Balder og jeg gik meget, kunne man se, at der var mørkt og slidt. Det der engang var et flot, hvidolieret askgulv var blevet gulligt og grimt. Det var ikke til at gøre ordentligt rent, og jeg var lidt pinlig over at vise stuen frem. Derfor var det klart, at jeg skulle have et nyt gulv.


Idé

Det skulle være slidstærkt og nemt at holde og derfor endte jeg med at vælge Pergos Public Extreme, der kan holde til meget.”

I løbet af en enkelt dag fik Rikke og en tømrer lagt gulvet, lige fra at brække det gamle gulv og til det nye var lagt. Først blev der lagt et Pergo professional Soundbloc underlag, der effektivt dæmper lyden af trin og slag. Ovenpå dette, blev der hurtigt lagt et Public Extreme askgulv i 3-stav. Det blev klikket sammen, helt uden brug af specialværktøj.


Udførelse

Rikkes nye gulv ligner i udseende det oprindelige gulv i lejligheden, da det var nylagt. Det nye gulv er dog væsentligt mere slidstærkt og kræver ikke yderligere behandling i fremtiden, blot almindelig rengøring og vedligeholdelse. Rikke Boldsens hund, Balder, kommer også til at have sin daglige gang på gulvet og her er der ingen grund til bekymring. Gulvet vil ikke få hakker eller ridser, når hunden går eller løber rundt.

…
…

Opfølgning

”Det er rigtig godt for mig at vide, at gulvet kan holde til, at min hund leger på det, uden at det bliver slidt. Da jeg skulle sætte mine møbler på plads på det nye gulv, havde jeg et tv bord, hvis hjul efterlod nogle sorte striber og mærker på gulvet. På det gamle gulv, havde det været et problem, men jeg kunne bare nulre det af og så tørre efter med en klud og så var der intet at se. Sådan er det bare med det her gulv, det er meget nemt at holde rent og pænt,” fortæller Rikke Boldsen og fortsætter:

”Gulvet er helt fantastisk og jeg synes at min stue er blevet meget mere lækker, den er nærmest som ny og jeg er helt stolt af at vise den frem nu. Det er bare en helt anden oplevelse.”