…

Håndtér byggeaffaldet effektivt fra starten

Med guides fra Videncenter for Håndtering og Genanvendelse af Byggeaffald undgår du unødig tidsforbrug og spildte ressourcer, når I skal håndtere byggeaffald i firmaet.

Der er kommet større fokus på, hvordan byggeaffald håndteres, så mest muligt bliver genanvendt, og ifølge Dansk Byggeri vil kravene også til håndværkere fortsætte med at vokse. Derfor har Dansk Byggeri sammen med Grundejernes Investeringsfond, Realdania og Fødevare- og Miljøministeriet etableret VHGB – Videncenter for Håndtering og Genanvendelse af Byggeaffald.

Stærke affaldskompetencer bliver mere efterspurgte
”Kravene til byggebranchen bliver med garanti ikke mindre, og også bygherrerne vil i højere grad blive nødt til at interessere sig mere for byggeaffaldet. Så de virksomheder i byggebranchen, der udvikler stærke kompetencer på området, vil stå rigtig godt i fremtiden. Derfor er det positivt, at VHGB netop har bebudet, at de vil gå i gang med at udvikle uddannelsesseminarer om byggeaffald blandt andet målrettet byggebranchen,” siger direktør Michael H. Nielsen fra Dansk Byggeri.

Få hurtigt overblik over krav og løsninger
Du kan mindske tidsforbruget og ressourcerne, når dit firma skal håndtere byggeaffald, ved hjælp af de online guides fra VHGB. Du finder både en guide rettet mod entreprenører og håndværkere samt en guide rettet mod projekterende.

Så er du sikker på at kunne danne dig et nemt overblik over gældende regler og de mest effektive metoder, uanset hvilken del af byggeprocessen det drejer sig om. Samtidig kan du tilgå de to guides fra din mobil eller tablet, så du hurtigt får svar på spørgsmål både på byggepladsen og på kontoret.

Det gør det også lettere for dig at sikre, at de rette forholdsregler bliver taget, når I planlægger og udfører arbejdet med håndtering af byggeaffaldet.

Du finder vejledningerne fra VHGB her.

STARK hjælper dig til effektive arbejdsdage
Hos STARK over hele landet står vi altid klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning om de rette produktvalg og materialekombinationer til din opgave. Du finder også et omfattende kvalitetsudvalg af professionelle løsninger inden for bl.a. beklædning, fodtøj og personlige værnemidler. Så er du sikker på at komme stærkest muligt fra start, både når der skal bygges, og når I skal håndtere affaldet effektivt og sikkert.