…

Håndtér byggeaffaldet effektivt fra starten

Opdateret februar 2020 

Med guides fra Videncenter for Cirkulær Økonomi i Byggeriet undgår du unødig tidsforbrug og spildte ressourcer, når I skal håndtere byggeaffald i firmaet.

Der er kommet større fokus på, hvordan byggeaffald håndteres, så mest muligt bliver genanvendt, og ifølge Dansk Byggeri vil kravene også til håndværkere fortsætte med at vokse.

Derfor har Dansk Byggeri sammen med Grundejernes Investeringsfond, Realdania og Fødevare- og Miljøministeriet etableret Videncenter for Cirkulær Økonomi i Byggeriet, tidligere kaldet VHGB – Videncenter for Håndtering og Genanvendelse af Byggeaffald.

Få hurtigt overblik over krav og løsninger

Du kan mindske tidsforbruget og ressourcerne, når dit firma skal håndtere byggeaffald, ved hjælp af de online guides fra VCØB. Du finder både guides rettet mod bygherrer, rådgivere og entreprenører.

Så er du sikker på at kunne danne dig et nemt overblik over gældende regler og de mest effektive metoder, uanset hvilken del af byggeprocessen det drejer sig om. Samtidig kan du tilgå de forskellige guides fra din mobil eller tablet, så du hurtigt får svar på spørgsmål både på byggepladsen og på kontoret.

Det gør det også lettere for dig at sikre, at de rette forholdsregler bliver taget, når I planlægger og udfører arbejdet med håndtering af byggeaffaldet.

Du finder vejledningerne fra VCØB her.

STARK hjælper dig til effektive arbejdsdage

Hos STARK over hele landet står vi altid klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning om de rette produktvalg og materialekombinationer til din opgave.

Du finder også et omfattende kvalitetsudvalg af professionelle løsninger inden for bl.a. beklædning, fodtøj og personlige værnemidler.

Så er du sikker på at komme stærkest muligt fra start, både når der skal bygges, og når I skal håndtere affaldet effektivt og sikkert.