…

Arbejdstøjet profilerer virksomheden

Med den rette profilbeklædning øger du nemt og enkelt salgspotentialet ude hos kunderne. STARK kan fx trykke firmaets kompetencer på arbejdstøjet, så kunderne hurtigt kan se, hvad du kan gøre for dem.

Moderne håndværkere udfører mangeforskellige opgaver. Men ved dine kunder, hvor meget du faktisk kan tilbyde dem? Ellers kan du med den rette profilbeklædning nemt og enkelt gøre dem opmærksom på det. Det forklarer Krüger Aquacare, som laver vandbehandling til alt fra store varmeværker og laboratorier til boligforeninger og privatkunder på villavejene. De får leveret arbejdstøj fra STARK med påtrykt firmalogo og slogans med firmaets ydelser. 

Udnyt tiden hos kunderne bedre
”Du kan udnytte signalværdien af dit arbejdstøj ved at få påtrykt dit firmas ydelser på ryggen af arbejdsjakker og t-shirts. Så kan kunderne se, når du fx er ude for at skifte en pakning i en vandhane, hvad du ellers kan tilbyde dem. Det øger sandsynligheden for, at de kontakter dig igen, når de står med en anden opgave,” siger indkøbschef Claus W. Pedersen fra Krüger Aquacare. Han fortsætter: 

”Fordelen ved at profilere firmaet på denne måde er, at det er enkelt og ikke kræver ekstra tid eller arbejde. Arbejdstiden ude hos kunderne er jo den samme. Du udnytter bare tiden bedre. Helt generelt bruger vi ikke megen tid og energi på arbejdstøjet, fordi alt fra bestilling og levering til tryk af logo og slogans kører igennem STARK.”

Send det rigtige kvalitetssignal
Derudover understreger Claus W. Pedersen, at komfortabelt, funktionelt og flot arbejdstøj, sikkerhedsko og personlige værnemidler sender et vigtigt signal til kunderne om, at der er styr på tingene. 

”Vi oplever, at kunderne stiller større og større krav til især sikkerheden og funktionaliteten af beklædningen. Men også dét, at vi ikke dukker op med beskidte bukser, betyder meget, især når vi fx skal arbejde på installationer i renrum på et laboratorium. Det kan godt være svært at undgå at blive beskidt, hvis man står en halv dag og renser en varmtvandsbeholder for kalkaflejringer. Men vi gør, hvad vi kan, for altid at møde op i rent og pænt tøj,” siger han.

Bliv endnu bedre klædt på i efteråret
Hos STARK kan du i løbet af efteråret få en række beklædningsnyheder, som gør din arbejdsdag endnu mere komfortabel og sikker.
Du kan fx få en ny koboltblå arbejdsjakke fra Helly Hansen, som er produktudviklet i samarbejde med STARK.

Jakkens lommer og lynlåse er praktisk placeret, så du nemt kan have udstyr og værktøj med rundt, uden at de falder ud. Samtidig gør det slidstærke stof, at du fx kan slæbe mursten, uden at der går hul på jakken. Endelig gør den smidige pasform og justérbare livvidde, at du får stor bevægelsesfrihed.

Du kan også få det nye hjelmmodul LED-it See, der består af en LED-lampe til montage på skyggen af din sikkerhedshjelm. Du monterer modulet hurtigt og sikkert ved hjælp af den medfølgende skrue. Så får du fuld sigtbarhed, uanset om du arbejder på en efterårsmørk byggeplads, i en trang vandbeholder eller andre steder, hvor belysningen er dårlig. Samtidig gør modulets lave vægt, at du kan bevæge hovedet, som du er vant til. 

Kig forbi hos din lokale STARK og hør mere om, hvordan du kan blive godt klædt på til mere sikre og komfortable arbejdsdage.