…

Effektiv renovering i skolernes sommerferie

Lige meget om du er ude i god tid eller først kommer i gang i allersidste øjeblik, er der ikke plads til mange forsinkelser, når du skal i gang med renoveringer i sommerferieperioden. Her får du tre stærke råd til, hvor du kan vinde ekstra tid i renoveringsprojekterne.

1. Begynd planlægningen nu
Begynd planlægning i god tid. Hvis du kommer for sent i gang, er det med risiko for, at du ikke har styr på alle detaljer, og byggeriet går i stå.

Det er desværre langt fra altid, at du har god tid til planlægningen af renoveringsopgaver: Bygherre tager sjældent højde for leveringstider. Hvem der vinder licitationen afklares først i sidste øjeblik - og så kan du først sent komme i gang med at afklare detaljer og sætte ordrer i gang. Som et resultat bliver selve renoveringen i skolernes sommerferie som regel meget sammenpresset.


2. Længere leveringstid? Kend dine alternativer!
Flere leverandører holder sommerferielukket eller skruer ned for blusset i en periode. Det kan gøre leveringstiden op til sommerferien længere end normalt, og ofte kan du have brug for alternativer til at opfylde bygherres ønsker.

Det skal du som håndværker have for øje, når det fx gælder indvendige døre til projekter og vinduer og døre til facader:

  • Outline tilbyder 4 dages lynlevering – et rigtig godt kort at have på hånden i en presset tidsplan, hvis der fx skulle opstå skader på vinduerne. Læs mere om Outlines 4 dages Lynlevering
  • Swedoor kan levere indvendige glaspartier i både træ og stål. Og du kan få sparring om hvor du skal huske at anvende sikkerhedsglas. Uanset om du skal bruge glaspartier i træ eller stål, kan du frit kombinere med enten træ- eller ståldøre fra Swedoor, hvilket giver et gennemført slutresultat. 
  • På STARKs centrale lager har vi et bredt udvalg af døre og karme. Læs mere om lynhurtig levering af døre og karme her

3. Spar tid på arbejdsopgaverne
Det er ikke kun i planlægningsprocessen, det er godt at kende sine alternativer. Når renoveringsprojekterne skal gennemføres indenfor en stram tidsramme, er det også godt at vide, hvor du kan skære tid af arbejdsprocesserne uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Skal du renovere facader, stern, udhæng eller lignende, kan Vivix kompaktlaminat være et tidsbesparende alternativ til træ eller andre facadeplader. Vivix kan tilskæres med det værktøj, du normalt har på byggepladsen, og det støver ikke ved forarbejdning og skal heller ikke kantforsegles inden montage. Vivix kan bruges til mange former for udvendig facadebeklædning og skal ikke vedligeholdes. Skal det gå rigtigt stærkt kan STARK levere dine Vivix plader skåret på fixmål på kun 7 arbejdsdage, så bliver det ikke nemmere.


Når du skal renovere gulve og toiletter, kan du spare meget tid ved at vælge hurtighærdende klæb og spartel. Hvis du vælger produkter med forkortet tørretid, slipper du for at vente i dagevis på, at materialerne tørrer og kan meget hurtigere komme videre til næste step i projektet.

Både Quick-serien fra Alfix og LIP har hurtigtørrende produkter, hvor du kan spare tid, og hvor de gangbare efter tre timer. 

Til bl.a. montering af vinduer, udendørs og indendørs fugning kan RAWs montage-program sikre dig en nem og effektiv arbejdsgang.

Uanset om du står over for facaderenovering, udskiftning af vinduer eller indvendige døre, gulvrenovering, montering af gipslofter, ekstra robuste gipsvægge eller du har brug for elværktøj der øger effektiviteten, så kontakt din lokale STARK til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.


Sammen holder vi byggeriet i gang
Vi arbejder altid på, hvordan vi kan støtte op om din arbejdsdag og hjælpe med at gøre den mere effektiv. Så hvad enten du har brug at få kranet vinduerne ind på 2. sal - eller du har brug for turbolevering af byggematerialer, så står vi klar til at hjælpe dig med at holde byggeriet i gang.