…

Effektivisér din virksomhed med gratis tøjwebshop

I de fleste virksomheder har den tøjansvarlige et hyr uden lige med at holde styr på arbejdstøjet. Hvilke størrelser bruger de forskellige medarbejdere? Hvilke modeller skal medarbejderne kunne vælge imellem? Hvad er den enkelte medarbejders behov og forbrug?

Med STARKs tøjwebshop bliver det nemmere at være tøjansvarlig i din virksomhed. I slipper for det tidskrævende og teknisk besværlige administrative arbejde, I får bedre styr på den enkelte medarbejders tøjforbrug, samtidig med at I får optimeret virksomhedens tøjindkøb.

Alt i alt sparer I både tid og penge, når I går over til vores tøjwebshop.

Sådan hjælper STARKs tøjwebshop med at effektivisere din virksomhed:
  • Sparer din virksomhed for masser af tid – vi klarer alt det tekniske.
  • Gør det let for dine medarbejdere selv at bestille nyt tøj, når de har brug for det.
  • Giver dig overblik over forbrug og enkel styring af indkøbet – både på afdelings- og medarbejderniveau.
  • Du bestemmer udvalget i webshoppen - og om der skal logotryk på tøjet som standard.
  • Vælg mellem alt i vores store sortiment af arbejdsbeklædning, fodtøj og værnemidler.
  • Åben 24-7. Tøjwebshoppen er altid åben.
  • Tøjwebshoppen leveres omkostnings- og gebyrfrit til alle STARKs kunder
”EFFEKTIV TØJWEBSHOP”
I PLASTFIRMAET Wavin var det tidligere personaleafdelingen, der stod for at tage imod bestillingerne af tøj med masser af papirer og forskellige poser, der skulle fordeles. Nu er Wavin på STARKs tøjwebshop, og det er Tina Lausen, der er ansvarlig for arbejdstøj, glad for:

”Med STARKs tøjwebshop får vi nemt et præcist overblik over indkøbene. Det er meget mere overskueligt end det gamle system. Før var vi ved at drukne, når vi havde sendt en ordre af sted og så fik 200 poser tilbage til personaleafdelingen, som vi selv skulle fordele rundt på afdelingerne. I stedet bliver tøjet nu pakket og leveret direkte ud på de enkelte afdelinger, fordi systemet kan se, hvor hver enkelt medarbejder arbejder. Det sparer masser af tid for os.”

Om Wavin:
  • Wavin producerer plastrørsystemer til afløb, vand og vvs.
  • Virksomheden har produktion flere steder i Danmark, og der er i alt ansat 350 personer, heraf ca. 200 i produktionen.

”NEM TØJWEBSHOP TIL FLERE BEHOV”
Når medarbejderne i Autohuset Vestergaard skal have ny arbejdsbeklædning, logger de bare på STARKs tøjwebshop, og så er de i gang. Det har været vigtigt for Allan Kjelstrup, at det i løsningen var nemt for medarbejderne at bestille, og at der var noget til de forskellige behov, som Autohusets ansatte har:

”Det er rigtig fint, at der i Tøjwebshoppen på forhånd er fundet den beklædning, der passer til arbejdet, når fx mekanikeren logger ind. På den måde er det overskueligt for ham at bestille noget nyt, og vi er sikre på, at han får det rigtige.”

Om Autohuset Vestergaard:
  • Autohuset Vestergard beskæftiger ca. 400 personer og har 10 afdelinger fordelt over hele landet.

Vil du vide mere?
Er du interesseret i at høre mere om STARK´s tøjwebshop, og hvordan vi kan tilpasse den til netop dine behov?

Så book én af STARK beklædningseksperter til en uforpligtende snak ude i din virksomhed. Gå ind på vores kontaktformular. Når du har udfyldt den, kontakter vi dig hurtigst muligt.