…

Undgå spildtid med skræddersyet service

Opdateret februar 2020 

Hos STARK får du services med kontant værdi for din forretning. Du sparer kostbare arbejdstimer og undgår en masse bøvl ude på byggepladsen. 

Tid er penge, så det er vigtigt at bruge tiden optimalt, når du står ude hos kunderne. Med en tilpasset serviceløsning glider din arbejdsdag lettere, og du undgår besvær og spildtid.  

Skræddersy din egen serviceløsning

”Hos STARK handler service om at stille de rigtige hv-spørgsmål til vores kunder om netop deres forretning. Så kan vi sammen skræddersy de løsninger, som gør deres arbejdsdag så nem og effektiv som muligt. Både når vi snakker bestilling, indkøb og levering af varer,” forklarer butikschef Torben Christensen fra STARK Aalborg.  

Få leveret varerne, hvor du vil

Lige til døren er ikke altid den optimale leveringsløsning. For hvad nu, hvis du f.eks. skal montere vinduer på 1. sal? Så kommer du selv til at bruge tid og kræfter på at slæbe vinduerne op, når de leveres i jordhøjde. Derfor leverer STARK altid dine byggevarer, så det passer bedst til din opgave. 

Husk, at når du f.eks. bestiller vinduer fra Rationel Ekspres i STARK, får du to ugers leveringsgaranti. Så undgår du spildtid og kommer hurtigt i gang.

Handl lokalt – over hele landet

Vores landsdækkende levering betyder, at du kan bestille dine byggevarer i din lokale STARK og få dem leveret, hvor du ønsker det, i hele landet. Og med en landsdækkende kontoaftale handler du på de samme betingelser i hele landet. 

Har dit firma samtidig et kundekort i STARK, kan dine ansatte altid nemt handle ind selv, hvis der mangler varer på byggepladsen. Du kan følge med i indkøbene, så du er sikker på, at der er styr på sagerne.

Brug mobilen og spar endnu mere tid

Downloader du STARKs gratis håndværker-app, har du altid en digital værktøjskasse lige ved hånden på din smartphone. I mobilshoppen kan du bestille dine byggematerialer, uanset hvor du befinder dig. Så slipper du for kø i telefonen eller forretningen og undgår udsolgte varer. 

Og du undgår en masse papirbøvl, når du skal holde styr på kørselsregnskab og tidsregistrering eller se produktdatablade på dine byggevarer. Så får du mere tid til opgaverne ude på byggepladsen. 

Kig forbi i din lokale STARK og bliv klogere på, hvordan vi skruer en serviceløsning sammen, der passer til din forretning.