…

STARKs tøjwebshop: Det siger kunderne 

Vigtig tid bliver spildt, når man bruger timevis foran en skærm for at lede efter det rigtige arbejdstøj til sine medarbejdere. Med STARKs tøjwebshop har vi gjort det nemt for dig. Her logger du ind på din egen skræddersyede webshop med dine udvalgte produkter. Webshoppen gemmer dine medarbejderes størrelser. Dermed behøver du kun bruge tid på at vælge produkter og størrelser én gang - derefter kan du bare læne dig tilbage og genbestille med et enkelt klik. Det eneste, du skal gøre, er at hente dine varer i din STARK-forretning, når du alligevel er der.

BMS: Tøjwebshoppen minimerer spild- og ventetid
Den nordjyske kran- og liftvirksomhed, BMS, ønsker at bruge så lidt tid som muligt på indkøb af arbejdstøj, sikkerhedssko og sikkerhedsudstyr. Den indstilling passer perfekt til STARKs tøjwebshop-koncept. I webshoppen har BMS én fast kontaktperson, som håndterer alle bestillinger, kommer med input til nye varer i sortimentet osv. Når en ordre er afgivet og klar til levering, sørger STARK Aalborg for, at varerne bliver pakket og sendt til det sted i landet, hvor BMS skal bruge udstyret. Det vil sige, at de har en STARK-ressource tilknyttet hvert led i indkøbsprocessen, så de minimerer spild- og ventetid ved henvendelser.

OKNygaard: 14.000 stykker arbejdstøj og sikkerhedssko om året kræver nem og hurtig adgang til bestilling
Anlægsgartnervirksomheden OKNygaard køber mere end 14.000 stykker arbejdstøj og sikkerhedssko om året i STARKs tøjwebshop, hvor der er nem og hurtig adgang til et bredt udvalg af varer online. OKNygaard har været stamkunder hos STARK i en årrække og nyder i dag godt af et højt serviceniveau. Uanset om det drejer sig om specialbestillinger, fejlbestillinger eller varer i restordre, finder STARK altid en god løsning.

ASAPack: Webshoppen holder styr på specifikke krav til tøj, sko og sikkerhedsudstyr
Når ASAPacks medarbejdere er ude på en opgave sammen med deres store kunder i energisektoren, skal deres tøj, sko og øvrigt sikkerhedsudstyr leve op til opgavens klassificering (1, 2 eller 3). Det overblik kan ASAPack ikke forvente, at den enkelte medarbejder altid selv har. Blandt andet derfor bruger ASAPack STARK’s tøjwebshop, så de altid har hurtig adgang til de påkrævede artikler, og medarbejderne kan tage på en opgave iført den rigtige beklædning.

Læs om STARKs tøjwebshop og kontakt din lokale STARK, hvis du høre mere om, hvordan du kommer i gang.


Hør, hvad kunderne siger...

…
…
…

STARK gør alt for at hjælpe kunderne

”Vi benytter den samme STARK-butik i Skanderborg, som har et minilager af vores varer liggende i butikken, og som ved, præcis hvor på tøjet vi vil have vores logoer siddende. De sender endda varerne direkte ud til vores afdelinger, så medarbejderne ikke skal spilde tid på at prøve tøjet i en butik. STARK er helt fremme på service og gør alt for at hjælpe deres kunder".


- Peter Porup, direktør i OKNygaard

Pris, kvalitet, sortiment og tilgængelighed hænger rigtig godt sammen

”STARKs setup med webshop og afdelinger i hele landet fungerer virkelig godt. Vores opgavetyper gør, at vi har meget forskellige behov for tøj, sko, støvler, regntøj, hjelme, seler osv. Og vi har behovene sommer og vinter, indendørs og udendørs, i lys og i mørke. Uanset hvad vi har brug for, er det altid tilgængeligt, og vi kan konstatere, at pris, kvalitet, sortiment og tilgængelighed hænger rigtig godt sammen hos STARK."


- Kim Agerfeldt, salgsansvarlig i ASAPack

Velsmurt webshop sparer ressourcer

”Vi lever blandt andet af at leje kraner og lifte ud. Vi vil ikke bruge for mange af vores egne ressourcer på håndtering af  beklædning. De ressourcer vil vi hellere bruge på at betjene vores kunder. STARKs tøjwebshop fungerer bare - vi får en god service, og der sker næsten aldrig fejl”


- Kim Knudsen, driftsdirektør i BMS A/S