…

Gør livet svært for tyven med indbrudssikring

I Danmark bliver der i gennemsnit begået fire indbrud i timen. Tyvene vælger som regel de huse, som er lettest at bryde ind i, og hurtigst at komme ud af igen. Og højsæsonen for besøg af tyvene er i sommerferien og omkring jul, hvor mange er bortrejst.

Døre og vinduer er selvsagt tyvens foretrukne indgang, så det er et godt sted at rette opmærksomheden. Specielt den mekaniske sikring af vinduer og døre er vigtig i forebyggelsen af tyveri. Mekanisk sikring dækker over:

  • Nøglebetjente låse, der kræver nøgle både inde- og udefra
  • Forstærkning af døre og karme - såsom montering af bagkantssikring på døre
  • Forstærkede hængsler og hagekolver med skråtstillede skruer, der besværliggør indbrud
  • Synlige sikringselementer, fx en grebsspærre, der er synlig udefra og som hindrer underboring
  • Lamineret sikkerhedsglas eller fuldlimede ruder
  • Mærkater på vinduer og døre


For at minimere risikoen for indbrud har Outline Vinduer valgt at levere alle vinduer og døre med en gratis sikringspakke som standard. Sikringspakken gør det meget vanskeligt for tyven at komme ind, og dermed vil tyven ofte søge efter andre boliger, som er lettere at bryde ind i.

Outlines Standard sikringspakke kan udvides med Sikringspakke Plus og en række ekstra tilvalg, fx kan man supplere med grebsspærre, bagkantsikring, brudsikret glas og elektronisk låsesystem m.m, hvilket gør det ekstra svært for tyven at komme ind. Med Sikringspakke Plus får du også større tryghed med små børn i hjemmet med bl.a. indbygget faldsikring. 

Husk, forsikringerne dækker typisk ikke, hvis indbruddet finder sted via et vindue i ventilationsstilling. Så husk at lukke vinduerne helt, når du forlader hjemmet!

Læs mere om mulighederne for sikring med Outline vinduer her

Hvis uheldet er ude kan du nu få lukket af – lynhurtigt!
Hvis uheldet er ude, gælder det om at få lukket af hurtigst muligt, så man kan komme tilbage til en normal hverdag uden afdækning mv. Her kan STARK hjælpe i en fart - med Outline vinduer, som kan levere med Lynlevering på bare 4 dage*. Dermed kan du hurtigt vende tilbage til en normal hverdag, hvis uheldet er ude.

*) Godkendes ordren inden kl. 8.30 på hverdage, leverer Outline 4 arbejdsdage senere. Der er dog visse undtagelser såsom buede, skrå og 2-farvede elementer. Der tages forbehold for begrænsninger i kapacitet samt ferie. Hør nærmere om mulighederne hos din lokale STARK forretning.