…

Spar på varmeregningen med nye energivenlige vinduer

Udskiftning af dine gamle vinduer til nye energivenlige vinduer med en højere isoleringsevne, giver en besparelse på varmeregning, og øger komforten i hjemmet.

Inkluder vinduerne ved energirenovering
Går du i renoveringstanker af din bolig er det en rigtig god ide også at kigge på dine vinduer. Ældre vinduer står for en stor andel af varmetabet i hjemmet. Faktisk skyldes op til 30% af varmetabet dårligt isolerede vinduer. Statens Byggeforskningsinstitut vurderer, at de fleste parcelhuse kan reducere varmeregningen med 25-30% ved at udskifte de gamle vinduer, så der kan altså være store besparelser ved at investere i nye energivenlige vinduer.

Mindre varmeregning og øget komfort i hjemmet
De fleste vil nok mene, at det er en stor investering at købe nye vinduer. Men til gengæld får man en besparelse på varmeregningen og øget komfort, da man med nye vinduer undgår kuldenedfald, også ved store vinduesarealer. Det giver muligheder for at møblere på en ny måde og få mere ud af husets kvadratmeter, fordi det er muligt at møblere helt ud til vinduerne uden at opleve trækgener. Og som en ekstra bonus skåner man også miljøet i form af mindre CO2-udledning som følge af mindsket behov for opvarmning. Du kan også selv gøre mere for at opnå øget komfort i dit hjem, for med en kombination af energivinduer, hyppig udluftning og en indendørstemperatur på ca. 20 grader opnår du et rigtig godt indeklima.

Energioptimerede Træ/Alu Energy vinduer
Hos Outline Vinduer mærker de en stigende efterspørgsel på energioptimerede vinduer, og derfor producerer de nu deres Træ/Alu Energy vinduer med en endnu bedre isoleringsevne. De energioptimerede vinduer har en lav u-værdi på 0,80, hvilket giver den forbedrede isoleringsevne, og med energimærke A, 3-lags ruder og en rudetykkelse på 43 mm kan Træ/Alu Energy både bruges til nybyggeri og renovering – og serien kan kombineres med Outline Vinduers Træ/Alu-produkter.

Mange fordele ved at investere i nye vinduer
Udover de åbenlyse besparelser på varmeregningen og den øgede komfort, øger nye vinduer også husets værdi, og ved at vælge Træ/Alu vinduer, som kræver mindre vedligehold end de traditionelle træ vinduer, sparer man ligeledes på vedligeholdelseskontoen. Så fordelene ved nye vinduer er mange.

Kontakt din lokale STARK-forretning for at høre mere om energivenlige vinduer.