…

Bliv certificeret dronepilot i STARK

I STARK er vi stolte af at være det første og eneste byggemarked, som tilbyder vores professionelle kunder at blive certificerede dronepiloter med erhvervsmæssigt formål for øje.

Spar både tid og penge
Med et dronebevis i hånden, kan du fremover tilbyde dine egne kunder hurtig, nem og billig besigtigelse af en opgave i højderne eller over større arealer og spare både tid og penge.

Flere af vores kunder har allerede med stor succes brugt dronerne bl.a. i forbindelse med besigtigelse af tage. Med en drone sparer du både dig selv og kunden for besværet med at opstille stillads, fordi du på ganske kort tid kan få det nødvendige overblik ved at sende dronen i luften.
 

Betingelser for deltagelse på dronekursus
For at tage et dronebevis skal du bestå en teoretisk prøve – Der er altså ingen flyvning på kurset. 
Derfor er deltagelse på kurset betinget af, at du før kursusstart opfylder følgende krav:
  • Du har taget et gratis dronetegn online (Se Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens hjemmeside for gældende regler).
  • Du har dokumenteret i logbog, at du har fløjet min. 5 timer fordelt på min. 15 forskellige flyvninger. Har du fløjet flere timer, er det kun en fordel. For sikker dokumentation brug fx www.dronelogbook.com.

Kurset udbydes i samarbejde med Integra Aerial Services, som har et team med professionelle og erfarne droneinstruktører.


Certificeret dronepilot på 3 dage
Kurset forløber over 3 dage i tidsrummet 9-16 og du kan tage dit dronebevis i følgende byer:

Ballerup: 24.-25. og 26. september 2018
Aarhus: 1.-2. og 3. oktober 2018
Middelfart: 8.-9. og 10. oktober 2018

Det er små hold á maks. 12 deltagere og holdene fyldes op efter ”først-til-mølle” så book hurtigst muligt, hvis du vil sikre dig en plads.
Er et hold fuldt booket oprettes der med det samme nyt hold og nye datoer, så du kan blive certificeret hurtigst muligt.

Fordelagtig pris
Vi har naturligvis sørget for, at du gennem STARK opnår en fordelagtig pris på kurset. Prisen pr. deltager er 5.999,00 kr. ex. moms og inkluderer:

  • 3 undervisningsdage
  • Fuld forplejning
  • Afsluttende teoriprøve med ekstern censor
  • Dronebevis til kategori 1A  dækker over droner op til 1500 gram

For mere information om reglerne for droneflyvning, herunder det påkrævede gratis dronetegn, kan du besøge Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens hjemmeside.

Har du behov for yderligere information om kurset, kan du kontakte Tine Senft på mail tse@stark.dk eller tlf. 8252 3468.

Nyttige linksTilmelding Ballerup

Tilmelding Aarhus

Tilmelding Middelfart