9 gode grunde til at vælge et kvalitets trægulv

Der er både tid, penge og bekymringer at spare, hvis du vælger et godt trægulv fra starten. Når du og din kunde skal vælge trægulv til bolig eller erhverv, er det vigtigt at tænke langsigtet.

For kunden er det både udseende, trend, holdbarhed, rengøring og miljøvenlighed, der tæller. For gulvlæggeren er det vigtigt, at lægninger er nem og hurtig, og at der ikke efterfølgende kommer reklamationer.

Spar tid på lægning
Vælg et trægulv med et effektivt låsesystem, så gulvet kan lægges nemt og enkelt. Med det rigtige låsesystem sparer du op til 30% tid på lægningen, og du kan hurtigt komme videre til dit næste projekt.

Vælg et slidstærkt gulv

Det er vigtigt at undersøge gulvets overfladebehandling, så du ved, hvad det kan klare af skrammer, slitage og snavs. Mange trægulve er behandlet med stærke lakker, hvilket sikrer nem vedligeholde og beskytter mod slitage.

Tilbyd kunden et bredt udvalg

At vælge nyt gulv kan være en stor beslutning. Din kunde skal både tænke trend og indretning samt have fokus på holdbarhed, kvalitet og miljøvenlighed. Sørg for at kunden har adgang til et bredt og varieret udvalg – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vælg et gulv med et omfattende tilbehørsprogram
STARK kan altid hjælpe dig til tilbehør, som forbedrer indtrykket af det færdige gulv – foruden lægningsværktøj og gulvplejeprodukter. F.eks. kan flotte og matchende rørmanchetter, fod-, trappe- og overgangslister forbedre det færdige udseende markant.

Vær opmærksom på, at gulvet kan tåle klimaudsving
Flere trægulve er specielt udviklet til de nordiske klimaudsving, men desværre er det ikke tilfældet for alle. Når du vælger et kvalitetsgulv, er du med til at sikre, at du ikke får reklamationer fra din kunde om revner ved varierende luftfugtighed.

Sørg for, at gulvet nemt kan renoveres
Hvis uheldet er ude – for din kunde eller for dig under lægningen – er det vigtigt, at du vælger et gulv, som efterfølgende er nemt at renovere. Sørg for, at der findes både reparationslak og voksstænger i toner, som matcher gulvet, samt at gulvet er muligt at slibe.

Få adgang til effektiv råd og vejledning

Sørg for, at du har nem adgang til rådgivning, hvis der skulle opstå spørgsmål. Ved større projekter kan det desuden være til stor hjælp, at gulvproducenten stiller en teknisk specialist til rådighed. STARK tilbyder altid rådgivning og adgang til fugtmåling på større projekter.

Få større tryghed
Vælg et kendt mærke med den tryghed der følger med. Så er du altid sikret projektbistand og en nem og effektiv reklamationsbehandling.

Tænk på miljøet
Miljøhensyn ved gulvproduktion er desværre ingen selvfølge, så stil krav, hvis du er miljøbevidst. Kig efter eksempelvis Dansk Indeklima Mærket eller produkter produceret efter ’Cradle-to-Cradle’ princippet. Så er du med til at sikre både lave emissioner og en bæredygtig trægulvsproduktion.

Kom ind i STARK og hør mere