Bygherre øger fokus på grønne byggeløsninger

Bygherre kigger i stigende grad på klimavenlige og energirigtige løsninger som dem, der hyldes med byggeriets Klimapriser på BYGGERI '16. Læs her, hvad det betyder for dig.

Fremtidens byggeri er grønt, viser en ny rundspørge, som Danske Byggecentre har lavet blandt byggeriets professionelle.  Syv ud af ti fagfolk forventer øget fokus på klimaløsninger og energirenovering i de kommende år. Samtidig mener 86 pct., at klimaløsninger og energirenovering skal være med til at føre byggeriet i en positiv retning.  

Husk, at du kan læse mere om de øgede energikrav i det nye bygningsreglement BR15 her.

Mere fokus på grønt byggeri hos bygherre
”Bygherren er i stigende grad opmærksom på det aftryk, som byggeri har på råstof- og materialeressourcerne og på klimapåvirkningerne fra energiproduktion,” siger Henrik Bang, der er direktør for Bygherreforeningen. Han fortsætter:

”Bæredygtigt byggeri, innovative klimaløsninger og energirenoveringer er med til at skabe vækst og arbejdspladser og kan samtidig understøtte en grøn udvikling for bygningsejerne. Vi er glade for, at så mange fagfolk i byggebranchen mener, at grøn innovation driver byggeriet i en positiv retning.”


Oplev de nyeste grønne løsninger

Hos STARK over hele landet finder du altid et bredt kvalitetsudvalg af de nyeste byggeløsninger inden for klimasikring, energireduktion samt forbedring af slutbrugernes indeklima og dit arbejdsmiljø.

Kig forbi og hør mere om, hvordan vi sammen gør byggeriet grønnere. Så er du sikker på at komme på forkant med udviklingen.