Hjælp kunden til den rigtige dør

Tidligere foretrak danskerne at have brune papdøre, men sådan er det ikke længere. Det betyder, at udvalget er meget større i dag end for 40 år siden.

Inden du og kunden går på jagt efter de rigtige døre til hjemmet, er det en god ide at danne et overblik over de mange muligheder. STARK giver dig tre tips, som kan hjælpe dig i beslutningsprocessen. Trenden for indvendige døre har udviklet sig meget igennem de seneste år. Når dørene skal vælges fylder det meget mere i selve indretningen, og nye døre er i højere grad blevet et bevidst tilvalg, hvor man har fokus på mange flere egenskaber end tidligere, eksempelvis stabilitet.

Tip 1: Dørens indre tæller
Find ud af om døren skal være massiv eller en let celledør. Der er ikke umiddelbart den store forskel på dørenes udseende, men eksempelvis overfladebehandlingen vil være meget forskellig, samtidig vil man kunne mærke, høre og føle en forskel. Forskellen på dørene er fyldet indeni. Det er nemlig dørens konstruktion, som bestemmer i hvilken grad de forskellige funktioner og egenskaber, som bl.a. støjreduktion kommer til udtryk.  

Tip 2: Overvej god kvalitet

Inden man køber nye døre, skal kunden overveje hvor villig han/hun er til at investere i gode kvalitetsdøre. Når man vælger at prioritere kvaliteten, betyder det en tungere dør, som holder til mere og giver en bedre stabilitet. Kvalitetsdøre har også en bedre overfladebehandling, som gør dørenes overflade glattere og lettere at rengøre.

Tip 3: Vær ikke bange for farver

Døre kan bruges til at skabe effektfulde virkninger i boligen. Når man vælger at skifte en af dørene til en farvet effektdør, brydes de hvide vægge og tilfører rummet ekstra kontrast og en stemningsfuld atmosfære. 

Tag kunden med i STARK og få rådgivning om de forskellige dørløsninger, der er også et stort udvalg at se og teste. Her kan I også få mere inspiration til hvilken dør, som passer bedst til smag, behov og pengepung.