…

Køb ind på byggepladsen

I STARK skruer vi nu op for det direkte salg til byggepladser og værksteder med specialindrettede reol- og containerløsninger – så kan I fremover handle alt det, I lige står og mangler, direkte på byggepladsen.

Kører I mange småture for lige at hente søm, skruer, elværktøj eller værnemidler? Så kan spildtiden hurtigt få ben at gå på.

Nu kan I spare småturene væk, ved i stedet at have de mest nødvendige varer på lager i et mobilt byggemarked på pladsen eller værkstedet.

Fleksible containerløsninger til byggepladsen
Med en Byggepladsløsning kan I vælge at få en 10’ eller 20’ container ud på pladsen, der ikke bare indeholder søm og skruer, men som også indeholder de øvrige ting, I ofte står og mangler. Det kan fx også være alt muligt andet fra elværktøj og bor til værnemidler.

Indholdet af den enkelte container afstemmer vi sammen. Du kan vælge mellem mere end 25.000 varenumre. 

STARK sørger for, at containeren løbende bliver fyldt op, så I aldrig skal gå forgæves efter varer. Ligesom vi også kommer ud på pladsen efter aftale, og følger op på, om der skal bestilles mere eller andre varer.

Værkstedsløsninger
Det er ikke kun på de store byggepladser, behovet for at have en forretning på matriklen eksisterer. Med STARKs Værkstedsløsning slipper svendene for at starte morgenen med at handle varer ind, før bilen kan fyldes op, og de kan komme i gang med det egentlige arbejde.

Værkstedsløsninger går i al sin enkelhed ud på, at vi i STARK stiller reolløsninger til rådighed, som vi løbende og efter aftale kommer ud og fylder op for jer. Det sparer ikke bare tid, det giver jer også et bedre flow og højner effektiviteten.

Er du interesseret i at høre mere om vores Byggeplads- og Værkstedsløsninger, og hvordan de kan gøre din hverdag mere effektiv? Så tag fat i din lokale STARK forretning. eller læs hele vores folder om bygge- og værkstedsløsninger her. 

STARK hjælper med at holde byggeriet i gang
I STARK arbejder vi målrettet på at minimere din ventetid og gøre arbejdsdagen så effektiv for dig som muligt, så du kan koncentrere dig om dine opgaver og dine kunder. Du kan her læse mere om vores professionelle services, der fx omfatter skræddersyet levering hvor, hvornår og hvordan det passer bedst ind i dit byggeri.

Pr. 1. januar 2017 har vi desuden indført Kundetelefon 24-7. For dig som håndværker betyder det, at du nu kan bestille varer, når det passer dig – fx om morgenen på vej til pladsen, eller om natten, hvis du arbejder på skæve tidspunkter.