Sådan energiforbedrer du etageejendomme

Bliv skarp på, hvor du giver etageejendomme et energiløft. Så får bolig-, andelsbolig- og ejerforeningen samt udlejeren mest renoveringsværdi for pengene.

Videncenter for energibesparelser i bygninger (VEB) har lavet et samlet katalog over, hvordan du som professionel håndværker optimerer din energi-indsats i etageejendomme. Kataloget gennemgår i alt 16 løsninger til efterisolering og opgraderinger af de tekniske installationer. Så får du et hurtigt overblik over dine konkrete muligheder for at lave energiforbedrende renoveringer.

Se konkrete eksempler på energibesparelser

Kataloget fra VEB viser eksempler på de energibesparelser, som du kan forvente ved forskellige energiforbedrende tiltag. Det giver dig gode kort på hånden i dialogen med bolig-, andelsbolig- og ejerforeninger samt udlejere om renovering af deres etageejendomme. 

Derudover kan du selv nemt og hurtigt lave konkrete energiberegninger på de ejendomme, som du skal renovere.

Udnyt tjeklister til at optimere din byggeproces

Det nye katalog fra VEB giver dig desuden korte tjeklister til hver enkelt energiforbedrende opgave. Tjeklisterne viser de punkter, hvor der typisk opstår udfordringer eller tvivlsspørgsmål, når etageejendomme bliver energirenoveret.

Via tjeklisterne kan du gennemgå dit eget projekt punkt for punkt, så du garderer dig mod forglemmelser og minimerer risikoen for skader. Du får på forhånd taget stilling til de særlige udfordringer, der kan være, så du bedre kan planlægge processen optimalt.

Du kan se hele kataloget fra VEB her.

STARK hjælper dig med at bygge energirigtigt   

Hos STARK i hele landet står vi altid klar med råd og vejledning om energirenovering. Derudover finder du altid et omfattende udvalg af professionelle kvalitetsmaterialer. Så er du sikker på at komme bedst muligt fra start, så du giver boligejeren mest mulig renoveringsværdi for pengene.