Nu kan flere søge om tilskud til bedre arbejdsmiljø

Gennem Arbejdsmiljøpuljen kan arbejdspladser søge om tilskud til at forbedre arbejdsmiljøet. Tidligere har det kun været muligt for private virksomheder med maksimalt 50 ansatte at søge om puljen. Det er nu udvidet til virksomheder med op til 100 ansatte.

Du kan bl.a. søge om tilskud til:

  • at prøve tekniske hjælpemidler
  • støvreducerende tiltag
  • rådgivning inden for arbejdsmiljø
  • målrettet styrke- og konditionstræning.

Fordele ved at søge om tilskud

Gennem tilskud fra Arbejdsmiljøpuljen kan du bl.a. få rådgivning til at forebygge arbejdsulykker. En rådgiver kan hjælpe jer med at skabe overblik, så I ved, hvor I skal sætte ind for at undgå skader og nedslidning.

Med støtte til fysisk træning kan I forebygge nedslidning. En personlig træner eller fysioterapeut kan også hjælpe, hvis dine medarbejdere har smerter i ryg, nakke, skulder eller arme.

Med tilskud til tekniske hjælpemidler kan I leje og afprøve hjælpemidler til eksempelvis tunge løft og bedre sikkerhed på arbejdspladsen.

Sådan ansøger du

Vil du gerne ansøge om tilskud til at forbedre arbejdsmiljøet, kan du søge om tilskud gennem Arbejdstilsynets hjemmeside. Her kan du læse mere om, hvad du kan søge tilskud til, og hvordan du søger tilskud.

Husk, at du skal indhente et tilbud på projektet, inden du søger om tilskud. Når din ansøgning er godkendt, indgår du aftalen med din leverandør og modtager tilskuddet.

Har du spørgsmål til ansøgningsprocessen eller andre spørgsmål til Arbejdsmiljøpuljen, kan du kontakte BFA Bygge & Anlægs konsulenttjeneste.

 

Juni 2022