Vælg postnr: {{postalCode}}
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg forretning


Ledige jobs

Vi bygger morgendagens Danmark

Siden 1896 har vi bygget på tillid, overvundet udfordringer og sat dagsordenen for vores branche. Med mere end 125 års historie er STARK baseret på en stærk kultur med positive værdier. Hver dag arbejder vores kunder og samarbejdspartnere hårdt for at bygge andre menneskers fremtid – og derfor arbejder vi hårdt hver dag for at bygge deres.

Det gør os både til landets største leverandør af byggematerialer og til håndværkernes foretrukne byggepartner.


Diversitet og inklusion

I hjertet af STARK står medarbejderne. Vi bestræber os på at være en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads, som afspejler samfundet. Vi tror på, at diversitet og inklusion er godt for forretningen og vores daglige samarbejde med kunder og leverandører.
Vi er dedikeret til at tiltrække, udvikle og fastholde medarbejdere med forskellige baggrunde, perspektiver og behov. Vi møder alle med respekt og et åbent sind. Kun ved at anerkende forskellighed, opnår STARK konkurrencefordele og mulighed for at fortsætte den positive vækstrejse.

 

 

Udløs dit potentiale - Vær med til at ændre Danmark

Er du klar til at forbedre STARK og forme din egen fremtid? Hos os får du rammerne til at indfri dit potentiale. Vi tilbyder et dedikeret fokus på de rette udviklingsmuligheder. Med udgangspunkt i vidensdeling og en lyst til at være på forkant med nye tiltag og tendenser i branchen, giver vi dig chancen for at være med til at gøre en positiv forskel.

Ledige jobs


ER DU VORES NYE KOLLEGA?

Vi har plads til enhver form for talent i STARK. Læs mere om vores virksomhedsfunktioner, og find det rette sted for dig.

Trælasten
Traelasten
Logistikken
Logistikken
Hovedkontoret
Hovedkontoret
Bliv salgstrainee i STARK
SalgstraineeVi bygger et mere bæredygtigt Danmark

Vi har et ansvar for at reagere på de nuværende globale udfordringer og handle på dem. Vi arbejder på tværs af værdikæden med at tilbyde mere bæredygtige løsninger til vores kunder, leverandører og samfundet.

Læs mereFind din styrke. Form din fremtid

Derved kan vi sammen opbygge og gøre nytte af dine kompetencer til gavn for dig og vores kunder.

Du kan føle dig tryg i et stærkt fællesskab, hvor du føler dig hjemme. Med åbenhed og ærlighed er det vores mission at inspirere og motivere dig. Vi dyrker respekten for hinanden i et imødekommende miljø, hvor der er plads til forskelligheder. Fordi vi er en moderne virksomhed, der står for høj kvalitet, og altid gør en forskel.

Vores kultur er båret af vores værdier, som er forankret i medarbejderne. Sammen lykkes vi med at forløse hinandens potentiale og løfte virksomheden i fællesskab.

’’Jeg er stolt af at være en del af en virksomhed, som leverer byggematerialer til en mere bærdygtig fremtid. Det giver mig blod på tanden at arbejde med dedikerede kollegaer i et miljø, hvor jeg føler mig hjemme.’’


”For mig er det hver dag en motivation, at jeg som en brik i et større puslespil er med til at sikre, at STARKs logistik er branchens absolut bedste. Det er gennem samarbejdet med mine kollegaer, at vi løfter STARK logistik til nye højder.”


’’Jeg oplever, at STARK imødekommer mine ambitioner for egen udvikling. Der er højt til loftet og mulighed for at drive karriere på tværs af forretningens forskellige aktiver.’’

Ordentlighed. Passion. Stolthed

Hver værdi afspejler vigtige kvaliteter i vores kultur. De danner grundlag for alt, hvad vi gør i STARK. Både som virksomhed og som medarbejdere. De beskriver, hvem vi er, og hvad vi står for.

Ordentlighed

Vi opfører os ordentligt overfor kunder, kollegaer og samarbejdspartnere

Passion

Vi brænder for vores kunder og vores forretning

Stolthed

Vi sætter en ære i at holde, hvad vi lover


Vi har plads til enhver form for talent i STARK

Ledige jobs